Ugniagesiai vos spėjo paskui padegėjus

Praėjusią parą visoje Lietuvoje siautėjo padegėjai. Ugniagesių duomenimis, tyčia buvo sukelti mažiausiai penki gaisrai.

Padegėjai pridarė daug nuostolių.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Padegėjai pridarė daug nuostolių.<br>D.Umbraso asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2015, 12:08 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 10:41 AM

Penktadienio vidurnaktį Kaišiadorių rajone, Juknonių kaime, užsidegė Lauko gatvėje stovintis ūkinis pastatas. Sudegė pastatas, jame buvęs šienas bei įvairūs daiktai.

Ketvirtadienį Kaune tris gaisrus vienu metu sukėlę padegėjai nenurimo ir penktadienį. Šįkart Kauno rajone viena po kitos buvo padegtos dvi negyvenamos sodybos.

Apie 16 valandą 30 minučių Butkūnų kaime sudegė du negyvenamos sodybos ūkiniai pastatai. Maždaug po pusvalandžio sodyba jau liepsnojo Kačergių kaime. Sudegė namas ir ūkinis pastatas.

Didelių nuostolių padarė gaisras, penktadienio popietę kilęs Kėdainių rajone, Sičionių kaime. Įtariama, kad buvo padegtas ūkinis pastatas, kuriame buvo 225 tonos šiaudų. Sudegusio pastato šeimininkai gaisro nuostolius įvertino 14 192 eurais.

Šeštadienį 2 valandą nakties Panevėžyje, Pelkių gatvėje, išdaužus lango stiklą, į kambarį buvo įmestas butelis su degiuoju skysčiu. Išdegė dalis grindų, užuolaidos, aprūko sienos ir lubos. Gaisrą užgesino patys gyventojai. Jo padaryti nuostoliai dar skaičiuojami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.