Kretingos rajone motociklu važiavo trise – rėžėsi į priekabą

Kretingos rajone vyras pasiūlė motociklu pasivažinėti dviem merginoms. Ištroškusios adrenalino keleivės nė nenujautė, kuo baigsis kelionė. 1976 metais gimęs motociklo vairuotojas nesugebėjo sustabdyti transporto priemonės ir kelyje iš Kretingos į Darbėnus įsirėžė į lengvojo automobilio priekabą.

Girtas motociklo vairuotojas per vėlai sureagavo į pristabdžiusio ir į kairę pasukusio automobilio manevrą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Girtas motociklo vairuotojas per vėlai sureagavo į pristabdžiusio ir į kairę pasukusio automobilio manevrą.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2015, 8:27 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:47 AM

Labiausiai nukentėjo „britvos“ vairuotojas. Neblaivų vyrą į ligoninę išvežė greitosios medicinos pagalbos automobilis. Merginos nukentėjo mažiau, nors abi patyrė lūžius.

Avarijos liudininkai pareigūnams pasakojo, kad nelaimė įvyko, kai lengvasis „Volkswagen Passat“ automobilis pristabdė ir suko į kairę. Iš paskos važiuojantis galingas motociklas „Honda“ nespėjo sustabdyti ir rėžėsi į tuščią automobilio priekabą. Motociklininkas ir dvi keleivės po smūgio nukrito ant žemės. „Volkswagen Passat“ vairuotojas iškart iškvietė pareigūnus ir medikus.

Policija tiria eismo įvykio aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.