Vilniuje – sumaištis dėl ant viaduko stovinčios merginos

Ketvirtadienio vakarą policijos pareigūnai Vilniuje sulaikė merginą, kaip manoma, galėjusią grasinti nušokti nuo viaduko ant judrios gatvės.

Policijos pareigūnai pasikalbėjo su mergina.<br>G.Cibo nuotr.
Policijos pareigūnai pasikalbėjo su mergina.<br>G.Cibo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-14 20:24, atnaujinta 2018-01-03 18:39

Pranešimą apie incidentą Geležinio Vilko-Ateities gatvių sankryžoje sostinės specialiosios tarnybos gavo šiek tiek po 19 val. Į įvykio vietą buvo nusiųsti patruliai, ugniagesiai-gelbėtojai ir medikai.

Paaiškėjo, kad mergina grasina nušokti nuo Geležinio Vilko gatvėje esančio viaduko į apačioje besidriekiančią Ateities gatvę.

Po kurį laiką trukusių derybų policijos pareigūnams ją pavyko sučiupti. Jos poelgio motyvai kol kas nežinomi. Merginai – apie 16 metų.

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus policijos pareigūnai lrytas.lt tvirtino, kad mergina policijos pareigūnams paaiškino, kad ji net nesiruošė šokti, esą aplinkiniams taip tik pasirodė. Todėl kažkas paskambino bendruoju pagalbos telefonu 112 ir įvykio vietą buvo nusiųstos visos sostinės specialiosios tarnybos.

Tačiau jau penktadienį iš ryto Vilniaus apskrities VPK išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog mergaitė vis dėlto ketino šokti žemyn. Esą ji pati paprašė praeivės iškviesti pagalbą. 

Kuriuo atveju – ketvirtadienį ar penktadienį – policija melavo, kol kas neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.