Santariškių klinikose nusižudė kalinys

Santariškių klinikose ketvirtadienį nusižudė disponavimu narkotinėmis medžiagomis įtariamas kalinys.

Kalinys peršoko ketvirtame aukšte esantį apsauginį atitvarą ir nukrito vidinėje pastato dalyje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Kalinys peršoko ketvirtame aukšte esantį apsauginį atitvarą ir nukrito vidinėje pastato dalyje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2015, 4:57 PM, atnaujinta Nov 27, 2017, 12:01 PM

Kaip pranešė Kalėjimų departamentas, trečiadienį Šiaulių tardymo izoliatoriuje bandė susižaloti sulaikytas asmuo E.A. (gim. 1962 m.), įtariamas disponavimu narkotinėmis medžiagomis dideliu kiekiu.

Dėl akies sužeidimo vyras buvo nuvežtas į Laisvės atėmimo vietų ligoninę. Įvertinę sužalojimą, medikai priėmė sprendimą sulaikytąjį konvojuoti į Vilniaus universitetinės ligoninės Santariškių klinikas.

Ketvirtadienį Santariškių klinikose įtariamasis, prižiūrimas dviejų konvojaus pareigūnų ir medicinos personalo, staigiu judesiu peršoko ketvirtame aukšte esantį apsauginį atitvarą ir nukrito vidinėje pastato dalyje.

Dėl patirtos traumos vyras nuvežtas į ligoninės Reanimacijos skyrių, tačiau medikams jo gyvybės išgelbėti nepavyko. Apie 14 val. 4 min. įtariamasis mirė.

Dėl įvykio informuota policija, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kalėjimų departamentas inicijuos ir tarnybinį patikrinimą.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.