Mažeikių rajone rastas nusižudęs abiturientas

Sekmadienį paryčiais po Viekšnių miestelyje esančiu tiltu per Ventos upę rastas diržo kilpoje kabantis jaunuolio lavonas. Vyksta ikiteisminis tyrimas, aiškinamasi mirties priežastį ir aplinkybes.

Mažeikių rajone rastas nusižudęs abiturientas.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Mažeikių rajone rastas nusižudęs abiturientas.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

santarve.lt

May 26, 2015, 11:22 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 2:09 PM

Įtariama, kad 1996 metais gimęs vaikinas gyvenimą baigė savižudybe. Jaunuolis mokėsi gimnazijos paskutinėje klasėje, buvo vyriausias trijų vaikų šeimoje. Vaikus augino mama – tėvas prieš keletą metų miręs.

Kodėl įvyko tokia tragedija, gimnazijos administracija sakė neįsivaizduojanti, nei klasiokai, nei draugai apie tokią vaikino lemtį nieko neįtarė – šeštadienį jis puikiai bendravo, buvo linksmas, kalbėjosi.

Vaikino klasės vadovė pasakojo, kad mama visada rūpinosi savo vaikais, materialinė šeimos padėtis buvo patenkinama, vaikino elgesyje ji nieko keisto ir įtartino nepastebėjo.

Tragedijos sukrėstais vaikino bendraklasiais rūpinasi mokyklos psichologė Inesa Girčienė – jos teigimu, situacija kol kas valdoma, jeigu prireiktų pagalbos, visada pasiruošę padėti Mažeikių pedagoginės psichologinės tarnybos specialistai – apie situaciją jie yra informuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.