Girto vyro mašina rėžėsi į akmenų tvorą: 16-metis reanimacijoje

Girtas vyras Pasvalio rajone nesuvaldė automobilio, trenkėsi į akmeninę tvorą ir apvirto. Po avarijos ligoninėje atsidūrė pats įvykio kaltininkas ir kartu važiavęs neblaivus 16-metis.

Girtas vyras Pasvalio rajone nesuvaldė automobilio, trenkėsi į akmeninę tvorą ir apvirto.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas vyras Pasvalio rajone nesuvaldė automobilio, trenkėsi į akmeninę tvorą ir apvirto.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2015, 11:04 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 7:20 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 1 val. Pasvalio r. gyventojas (gim. 1992 m.), būdamas neblaivus (nustatytas 1,56 prom. girtumas), vairuodamas automobilį „Mazda X-6“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir Pasvalio r., Narteikių kaime, Mūšos g., atsitrenkė į akmeninę tvorą.

Po susidūrimo automobilis apvirto.

Pasvalio ligoninėje vyrui nustatytas galvos smegenų sutrenkimas, paguldytas į Traumatologijos skyrių.

Kartu važiavęs 16-metis keleivis išvežtas į Panevėžio ligoninę, kur nustatytas 1,01 prom. girtumas, galvos smegenų sutrenkimas, daugybiniai šonkaulių lūžiai, plaučių kontūzija. Nepilnametis paguldytas į Vaikų reanimacijos skyrių.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.