Blogai pasijutęs buvęs ministras Marijampolėje sukėlė avariją

Marijampolės gatve važiuojantis tadžikas, pamatęs, kad į jo eismo juostą pasuko lengvasis automobilis, pamanė, jog jo vairuotojas juokauja. Bet po akimirkos įvyko avarija.

Buvusio sveikatos apsaugos ministro R.Turčinsko nebevaldoma „Toyota“ rėžėsi į tadžiko automobilį BMW.
Buvusio sveikatos apsaugos ministro R.Turčinsko nebevaldoma „Toyota“ rėžėsi į tadžiko automobilį BMW.
Kelionė į Marijampolę R.Turčinskui buvo nesėkminga.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kelionė į Marijampolę R.Turčinskui buvo nesėkminga.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
R.Turčinskas pateko į avariją.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
R.Turčinskas pateko į avariją.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Loreta Juodzevičienė („Lietuvos rytas“)

Jun 14, 2015, 1:58 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 1:15 PM

Mašinų prekeivis iš Dušanbės (Tadžikija) 31 metų Rustamas automobiliu BMW 523 šeštadienį važiavo judria R.Juknevičiaus gatve.

Automobilyje sėdėjo Rustamo draugas ir dvi 18 ir 20 metų marijampolietės. Tadžikas maždaug ties prekybos centru „Jotvingis“ pastebėjo, kad priešais važiuojantis automobilis „Toyota Avensis“ netikėtai pasuko į jo eismo juostą. Rustamas sakė pamanęs, kad pastarojo vairuotojas tik pokštauja ir tuoj grįš į savo juostą.

Tačiau „Toyota“ nei persirikiavo, nei stabdė, tiktai grėsmingai artėjo, nereagavo į BMW vairuotojo spaudžiamą garso signalą. Tadžikas visiškai sumažino greitį. Po akimirkos „Toyota“ kaktomuša trenkėsi į BMW.

Rustamas prieš susidūrimą teigė pastebėjęs, kad „Toyota“ vairuotojas turi bėdų dėl sveikatos, todėl nebevaldo mašinos. Paaiškėjo, kad „Toyota“ vairavo 59 metų marijampolietis, buvęs sveikatos apsaugos ministras, Vilniaus miesto klinikinės ligoninės Antakalnio filialo direktorius Rimvydas Turčinskas. Po apžiūros ligoninėje jis buvo išleistas į namus.

Abiejų automobilių vairuotojai buvo blaivūs. Per susidūrimą labiausiai nukentėjo tadžikų mašinoje sėdėjusios merginos. Dvidešimtmetei ligoninėje medikai nustatė galvos ir kaklo sumušimą. Ji po kiek laiko iš ligoninės pabėgo. Nukentėjusi 18-metė dėl daugybinių sužeidimų buvo išgabenta į Kauno klinikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.