Vairuotojai skriaudė dviratininkes

Per avarijas šeštadienį buvo sužalotos dvi dviratininkės. Pirminiais duomenimis, abi eismo nelaimės įvyko dėl vairuotojų kaltės.

Medikų pagalbos prireikė dviems dviratininkėms<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Medikų pagalbos prireikė dviems dviratininkėms<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2015, 2:07 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 1:15 PM

Ankstų šeštadienio rytą, apie 7 valandą, Panevėžyje automobilio „Jeep Grand Cherokee“ 47 metų vairuotojas nepastebėjo priekyje važiavusio ir sustojusio automobilio „Audi 100“, kuris rodė dešinį posūkio signalą ir ruošėsi sukti.

Nespėjęs sustoti visureigis atsitrenkė į „Audi 100“ galą. Nuo smūgio automobilis „Audi 100“ atsitrenkė į dviračių taku važiavusią 54 metų dviratininkę, kuri nuo smūgio parkrito ir susižalojo.

Panevėžio ligoninėje moteriai nustatyti rankų ir kojų sumušimai, ji išleista gydytis namo. Per avariją buvo apgadintos visos transporto priemonės. Visų jų vairuotojai buvo blaivūs.

Netoli Druskininkų nukentėjo 13-ametė dviratininkė. Kelyje Grūtas-Viečiūnai-Druskininkai ją lenkdamas kliudė ir partrenkė 35 metų automobilio „Opel Combo“ vairuotojas. Abi transporto priemonės važiavo ta pačia kryptimi ta pačia eismo juosta.

Mergaitė nugabenta į Druskininkų ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.