Policija užčiuopė dingusios 17-metės pėdsakus

Kauno policija toliau ieško birželio 11 dieną iš namų Vokiečių gatvėje išėjusios ir be žinios dingusios 17 metų mergaitės.

Pareigūnų žiniomis, apie 9 val. 30 min. nepilnametė išėjo į mokyklą, ją pasiekė, tačiau namo nebegrįžo.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Pareigūnų žiniomis, apie 9 val. 30 min. nepilnametė išėjo į mokyklą, ją pasiekė, tačiau namo nebegrįžo.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-17 18:14, atnaujinta 2017-11-21 20:24

„Deja, šiai minutei informacijos, kad dingusi nepilnametė būtų rasta neturime. Turime tam tikros informacijos, prašėme kolegų ją patikrinti“, – baigiantis darbo dienai portalo Lrytas.lt žurnalistui sakė Kauno Panemunės policijos komisariato viršininkas Giedrius Klimavičius.

Pareigūnų žiniomis, apie 9 val. 30 min. ji išėjo į mokyklą, ją pasiekė, tačiau namo nebegrįžo.

Nesulaukė paauglės tėvai kreipėsi į policiją. Pareigūnai apklausė moksleivės draugus, tikrino vietas, kuriose ji lankosi.

Žiniasklaidai pranešus apie mįslingai dingusią nepilnametę kaunietę policijos pareigūnai sulaukė daugybės pranešimų. Žmonės policijai nurodė atpažinę ieškomą merginą, tikino ją matę tai vienoje, tai kitoje Kauno vietoje.

Patikrinus šiuos pranešimus, informacija nepasitvirtino. Spėjama, kad 17-metė žino apie paskelbtą jos paiešką, tačiau dėl jai vienai žinomų priežasčių nenori grįžti namo. Policijos pareigūnai prasitarė gavę informacijos, kad sprendimą išeiti iš namų nepilnametė galėjo priimti dėl komplikuotų santykių su tėvais.

„Pirminė versija, kad ji iš namų išėjo savo valia. Informacijos, kad ji galėjo tapti nusikaltimo auka – neturime. Turime duomenų, kad ji bendrauja su draugais, o šiuo metu gali būti Prienų rajone. Paieškai pasitelkta iš tiesų daug pareigūnų, tikimės nepilnametę greitu laiku surasti. Tikėkimės, viskas bus gerai“, – portalui Lrytas.lt sakė Kauno Panemunės policijos komisariato viršininkas G.Klimavičius.

Merginos ūgis 164 centimetrai, kūno sudėjimas vidutinis, plaukai – juodi, tiesūs, ant kairiojo žando yra apgamas.

Mergina buvo apsirengusi baltą palaidinę, juodas sportines kelnes.

Žmonių, kurie galėtų suteikti policijai vertingos informacijos, prašoma paskambinti telefonais 8-37-303916 arba 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.