Tauragės r. apsivertus „Audi“ trys žmonės atsidūrė ligoninėje

Tauragės r. apsivertus „Audi“ trys žmonės atsidūrė ligoninėje.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Tauragės r. apsivertus „Audi“ trys žmonės atsidūrė ligoninėje.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2015, 9:00 AM, atnaujinta Oct 17, 2017, 3:49 AM

Tauragės r. pirmadienio rytą nuo kelio nuvažiavus ir apsivertus automobiliui „Audi“ nukentėjo trys žmonės. Aiškėja, kad automobilis apsivertė sprukdamas nuo pareigūnų. 

Avarija apie 7 val. 30 min. įvyko važiuojant nuo Rusijos sienos Tauragės link. Iki Tauragės likus maždaug 5 km, žiedinėje sankryžoje, automobilis „Audi“ rėžėsi į kelio infrastruktūros įrengimus, nuskrido nuo kelio ir vertėsi.

Po avarijos ligoninėje atsidūrė trys maždaug 40-50 metų amžiaus vyrai. Jų tapatybės dar nustatinėjamos.

Automobiliui verčiantis, vairuotojas ir priekyje sėdėjęs keleivis rasti išsviesti iš mašinos. Tuo tarpu gale buvęs keleivis buvo užspaustas. Jį vadavo ugniagesiai.

Po avarijos automobilį policija aptiko alaus butelių. Manoma, kad vyrai galėjo būti neblaivūs.

Antradienį paaiškėjo, kad automobilis apsivertė sprukdamas nuo pareigūnų. Policijos departamentas pranešė, kad pirmadienį apie 7 val. 10 min. Tauragės r., VSAT pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Audi 80“ (be valstybinių numerių).

VSAT pareigūnų ir vėliau prisijungusių policijos pareigūnų persekiojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi pakelės griovyje.

Eismo įvykio metu sužaloti automobiliu važiavę vyrai (gimę 1986 m., 1985 m., ir 1974 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Apžiūrėjus automobilį kontrabandinių prekių, narkotinių medžiagų ir kitų neleistinų prekių nerasta. 

Tauragės apskrities VPK pranešė, kad ankstyvą rytą policijos pareigūnai sulaukė informacijos, kad nuo pasieniečių spruko stabdomas automobilis „Audi 80“ be valstybinių numerių. Gavę galimas automobilio važiavimo koordinates, pareigūnai nedelsdami pradėjo vytis minėtą transporto priemonę.

Vienas iš policijos ekipažų automobilį mėgino stabdyti iš priekio, tačiau „Audi“ vairuotojo greitis buvo nemažas, jis net nemirktelėję pralėkė pro pareigūnus.

Dėl didelio greičio ties žiedine sankryža, esančia Tauragės r., Meldikviršių kaime, bėgliai nesuvaldė automobilio ir nuvažiavę nuo kelio vertėsi.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobiliu važiavę trys vyrai. Iš karto po įvykio 1 vyriškis buvo paguldytas į reanimacijos skyrių, kiti 2 – į traumatologinį skyrių, kur buvo paimtas kraujas išsamesnei ekspertizei.

Pirminiais duomenimis automobilį vairavo 28 metų Pagėgių savivaldybės gyventojas. Laimei, rimtesnių pasekmių išvengta ir į eismo įvykį nepateko kiti nieko dėti asmenys.

Šiuo metu dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo. Už tokį „nekaltą“ pasivažinėjimą gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.