Lazdijų rajone buvo apvirtęs dervas vežęs vilkikas

Lazdijų rajone buvo apvirtęs

Lazdijų rajone buvo apvirtęs dervas vežęs vilkikas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Lazdijų rajone buvo apvirtęs dervas vežęs vilkikas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 8, 2015, 4:22 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 9:07 PM

Avarija įvyko pirmadienio naktį po 2 val. Krosnos seniūnijoje, Olendrų kaime, kelyje Kalvarija – Alytus, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Apvirto vilkikas „Scania FR 440“, kurio puspriekabėje buvo vežama cheminė medžiaga, ji tekėjo iš talpos. Kokia tai medžiaga, vairuotojas pasakyti negalėjo, krovinio dokumentai buvo likę kabinoje.

Atvykę pareigūnai nustatė, kad apvirtęs vilkikas plastikinėse talpose vežė dervas. 5 talpos po 1 kubinį metrą ir 8 talpos po 220 litrų buvo nepažeistos, bėgo tik pro kamščius. Puspriekabėje buvo išsilieję apie 5 litrai dervų.

Buvo atlikti sandarinimo darbai. Panaudojus smėlį surinkta apie 15 kilogramų teršalų. Apie įvykę pranešta aplinkosaugininkams.

5.11 val. visos talpos užsandarintos parankinėmis priemonėmis. 6.21 val. atvyko kranas ir krovinys iškeltas ant kieto grunto.

Iš puspriekabės surinkti teršalai išvežti į pavojingų atliekų saugojimo aikštelę, ant žemės grunto cheminės medžiagos neišsiliejo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.