Pirmadienis – gana nesėkminga diena vairuotojams ir keleiviams

Lietuvos kelių policija informuoja, kad pirminiais duomenimis, pirmadienį šalies keliuose įvyko mažiausiai penki eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti žmonės.

Pirmadienis – gana nesėkminga diena vairuotojams ir keleiviams.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Pirmadienis – gana nesėkminga diena vairuotojams ir keleiviams.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2015, 10:13 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 11:30 PM

Kaip rašoma policijos pranešime, apie 7 val. 40 min. Kaune, Petro Kalpoko gatvėje automobiliui „Toyota Yaris“ apsisukant, į šio automobilio galinę dalį atsitrenkė automobilis „VW Passat“. Eismo įvykio metu buvo sužeista 6 metų „Toyota Yaris“ keleivė.

Apie 17 val. Elektrėnų savivaldybėje, kelyje Pastrėvys-Semeliškės, 20 metų vyras vairavo mopedą, kuris buvo be valstybinio numerio ženklų, neįregistruotas nustatyta tvarka. Išvažiuodamas iš šalutinio kelio, mopedo vairuotojas nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „VW Golf“, vairuojamo 28 metų moters, ir su juo susidūrė.

Eismo įvykio metu 20-metis mopedo vairuotojas buvo sužeistas ir dėl traumų paguldytas į ligoninę.

Apie 17 val. 40 min. Kaune, Vaidoto gatvėje, automobilis „VW Passat“, vairuojamas 40 metų vyro, partrenkė ne pėsčiųjų perėja per kelią bėgusią 9 metų mergaitę. Nepilnametė pėsčioji buvo pristatyta į ligoninę.

Apie 19 val. Klaipėdoje, Taikos prospekte, 42 m. vyras, vairuodamas motociklą, susidūrė su automobiliu „Mitsubishi“. Dėl sužalojimų motociklo vairuotojas gydomas ambulatoriškai.

Kelių policija, minėdama pirmadienio įvykius, kažkodėl nutylėjo ir dar vieną avariją, per kurią, kaip jau skelbė lrytas.lt, nukentėjo net trys žmonės. Pirmadienį apie 7 val. 10 min. Tauragės r., VSAT pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Audi 80“ be valstybinių numerių.

VSAT pareigūnų ir vėliau prisijungusių policijos pareigūnų persekiojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi pakelės griovyje.

Eismo įvykio metu sužaloti automobiliu važiavę vyrai (gimę 1986 m., 1985 m., ir 1974 m.), kurie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Pirmadienį įvyko ir daugiau avarijų, per kurias žmonės patyrė lengvesnių sužalojimų. Vien Vilniuje pirmadienio rytą užregistruoti du eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo sunkvežimiai. Visų pirma Pilaitės pr. apsivertė sunkvežimis, vežęs žemes.

Per incidentą nesunkiai nukentėjo sunkvežimio vairuotojas, pabirusios žemės užtvėrė gatvės važiuojamąją dalį.

Netrukus kelio Kaunas – Vilnius pabaigoje, ties posūkiu į Gariūnus, vilkikas su lenkiškais valstybiniais numeriais taranavo automobilį „Opel“. Po incidento greitosios pagalbos medikai į ligoninę nuvežė dvi moteris.

Gydytojai taip pat apžiūrėjo du lengvuoju automobiliu važiavusius vaikus, tačiau į ligoninę jų nevežė.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad rugsėjo 7-13 d. policija Lietuvoje ir daugelyje Europos šalių vykdo saugos diržų, šalmų naudojimo, vaikų vežimo automobiliuose taisyklių laikymosi kontrolės priemones. Ši prevencinė priemonė yra inicijuota Europos kelių policijos tinklo TISPOL.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.