Išėjęs grybauti ir dingęs vyras surastas 40 km nuo savo namų

Gausios Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Valstybės sienos apsaugos pareigūnų pajėgos ieškojo dingusio 70-mečio J.Z., kuris rugsėjo 22 dieną apie 10 val. iš savo namų, esančių Alytaus r., Daugų seniūnijoje, Arčiūnų kaime, išėjo į mišką grybauti ir dingo be žinios.

Išėjęs grybauti ir dingęs be žinios vyriškis surastas 40 km nuo savo namų.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Išėjęs grybauti ir dingęs be žinios vyriškis surastas 40 km nuo savo namų.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2015, 5:10 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 7:26 AM

Kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, vyriškio paieškai į pagalbą pasitelktas pasieniečių sraigtasparnis, kuris apylinkes žvalgė iš oro, ant žemės likę pareigūnai su tarnybiniais šunimis „šukavo“ gretimas apylinkes.

Vykdant paiešką buvo stabdomi automobiliai, o jų vairuotojams rodoma dingusio senolio nuotrauka.

Šalia Tolkūnų kaimo, sankryžoje buvo sustabdytas miškavežis, paklausus vairuotojo ar nematė ieškomo asmens, šis teigė, panašų asmenį, pastebėjęs trečiadienį ryte, apie 10 val., kelyje Alytus–Merkinė, netoli Ilgininkų kaimo. Pareigūnai veikė operatyviai, arčiausiai buvęs ekipažas netrukus surado senolį einantį link Alytaus. 70-mečiui medikų pagalbos neprireikė, pasakojo, kad naktį jis praleido konteineryje, nes naktis buvo labai šalta. Grybauti išėjusį Daugų seniūnijos gyventoją, policijos pareigūnai pristatė artimiesiems.

Alytaus apskrities VPK viršininkas Česlovas Mulma dėkoja Valstybės sienos apsaugos tarnybos vadovams ir pareigūnams už glaudų bendradarbiavimą ir pagalbą gelbėjant į nelaimę patekusius žmones, taip pat už pilietiškumą dėkoja miškavežio vairuotojui, kurio dėka, dingusį senolį rasti pavyko operatyviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.