Į avariją patekęs Jonavos politikas Lenkijoje vežė kontrabandą?

Savaitgalį per avariją Lenkijoje buvo sunkiai sužeistas 42 metų politikas iš Jonavos Arnoldas Linkevičius. Lenkų žiniasklaida paskelbė, kad sudaužytame politiko mikroautobuse rasta beveik 500 pakelių kontrabandinių cigarečių.

Lenkijoje per avariją sužeisto Jonavos politiko A.Linkevičiaus būklė sunki, bet stabili.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Lenkijoje per avariją sužeisto Jonavos politiko A.Linkevičiaus būklė sunki, bet stabili.<br>Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2015, 4:04 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 12:03 PM

Lenkijos portalas radio5.com.pl paviešino daugiau aplinkybių apie avariją, į kurią pateko Jonavos tarybos narys, Darbo partijos atstovas A.Linkevičius.

Lenkų žiniasklaida paskelbė, kad A.Linkevičiaus vairuojamame automobilyje rasta beveik 500 paslėptų pakelių cigarečių. Jos buvo be banderolių. „Paaiškėjo, kad „Ford“ variklio skyriuje buvo beveik 500 pakelių įvairių cigarečių be Lenkijos akcizo banderolių“, – rašo radio5.com.pl.

Pasak jų, politiko vairuojamas „Ford“ markės mikroautobusas netoli Augustavo rėžėsi į traktorių, vežantį medieną. Nurodoma, kad į politiko automobilį trenkėsi iš paskos važiuojantis taip pat lietuvio vairuojamas BMW. Šiuo automobiliu važiavo šeima su vaikais.

Avarijos metu buvo smarkiai sumaitotas „Ford“, o jo vairuotojas A.Linkevičius dėl sužeidimų išvežtas į Kauno ligoninę. Traktoriaus vairuotojas nukentėjo nesunkiai, BMW vairuotojui ir keleiviams nenutiko nieko.

Įvykio aplinkybes dėl kontrabandos aiškinasi Lenkijos policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.