Klasės draugui per pamoką sulaužė nosį

Alytaus Panemunės pagrindinėje mokykloje trečiadienį vidurdienį technologijų pamoką nutraukė jos pabaigoje staiga tarp dviejų dešimtokų kilęs konfliktas.

Kai kurie mokiniai net nepastebėjo, kaip įvyko konfliktas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kai kurie mokiniai net nepastebėjo, kaip įvyko konfliktas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Nov 5, 2015, 12:20 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 4:29 PM

Net kiti klasės mokiniai nepastebėjo, kaip tai įvyko. Apsižodžiavę šešiolikmečiai trinktelėjo vienas kitam į veidą. Tačiau vieno smūgis buvo gerokai stipresnis – nuo jo draugui lūžo nosies kaulas.

Į mokyklą iškviesta nukentėjusiojo motina palydėjo sūnų į ligoninės priėmimo skyrių, kur jam buvo suteikta pagalba ir išleistas gydytis ambulatoriškai.

Apie sužalotą paauglį medikai pranešė policijos komisariatui. Čia pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Panemunės pagrindinės mokyklos direktorius Zenius Kunigonis sakė, kad tuoj pat buvo sudaryta komisija, kuri ištirs įvykį ir pateiks išvadas ir pasiūlymus, kaip panašių atvejų būtų galima išvengti ateityje. Pokalbiui iškviesti ir abiejų mokinių tėvai.

„Tokių dalykų mokykloje neturi būti. Išsiaiškinsime, kuris kalčiausias, ar abu kalti. 42 metus dirbu pedagogu. Neretai mokinai susistumdo, bet kad kirstų ranka, to dar nebuvo. Ir mokytojas pamokos metu privalo klasėje užtikrinti drausmę“, – teigė Z.Kunigonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.