Antradienio vakarą Vilniuje vienas po kito nukentėjo 3 pėstieji

Antradienio vakarą Vilniuje policija vieną po kito užregistravo tris avarijas, kuriose nukentėjo pėstieji.

Antradienio vakarą Vilniuje policija vieną po kito užregistravo tris avarijas, kuriose nukentėjo pėstieji.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Antradienio vakarą Vilniuje policija vieną po kito užregistravo tris avarijas, kuriose nukentėjo pėstieji.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2015, 6:14 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 2:27 AM

Visų pirma apie 16 val. 36 min. Olandų g. automobilis „Mitsubishi“ partrenkė ir sužalojo 55 metų vyras. Jis nuvežtas į ligoninę.

Apie 17 val. 45 min. maždaug Kalvarijų g. ir Ateities g. sankryžoje automobilis „Audi“ partrenkė ir sužalojo moterį. Sąmonės ji neprarado, tačiau patyrė daugybinius kaulų lūžius.

Pėsčioji išvežta į ligoninę.

Apie 18 val. 06 min. Taikos g. ir Lūžių g. sankryžoje automobilis partrenkė dar vieną pėsčiąjį. Jis irgi išvežtas į ligoninę.

Visos avarijos įvyko tamsoje, lyjant lietui.

Policijos pareigūnai perspėja, kad tokiu oru ir tamsoje itin atidūs turi būti ir vairuotojai, ir pėstieji. Pėstieji turi atsiminti, kad lyjant vairuotojas į gatvę žengiantį žmogų gali pastebėti per vėlai net ir apšviestoje vietoje.

„Vairuotojui viskas aplinkui blizga, ant stiklo tykštantis vanduo blogina matomumą, iš priekio akina kitos mašinos“, – pėsčiuosius perspėja pareigūnai.

Todėl pėstiesiems atšvaitus rekomenduojama nešioti ne tik tamsiuose užmiesčio keliuose, bet ir apšviestose miestų gatvėse.

Buvote kurioje nors iš šių įvykių vietų? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.