Avarijoje sužeista vilnietė savo skriaudiko ieško per „Facebook“

Avariją sukėlusio, merginą sužalojusio ir iš įvykio vietos nuvažiavusio visureigio bei jo vairuotojo ieško net tik policija, bet ir pati nukentėjusi vairuotoja. Pirmadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ mergina išplatino pagalbos prašymą.

Per „Facebook“ savo skriaudiko ieškanti sužeista vilnietė išplatino sudaužyto automobilio nuotrauką.<br>Mildos U./Facebook nuotr.
Per „Facebook“ savo skriaudiko ieškanti sužeista vilnietė išplatino sudaužyto automobilio nuotrauką.<br>Mildos U./Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2016, 7:26 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 1:18 AM

Kaip pranešė Vilniaus policija, sekmadienį apie apie 15 val. 30 min., Kalvarijų g., Vilniuje, nenustatytas asmuo, vairuodamas automobilį „Jeep Grand Cherokee“, įvažiuodamas į kelią iš šalia esančios teritorijos, nepraleido keliu važiavusio automobilio „Mitsubishi Pajero Sport“, vairuojamo merginos (gimusi 1994 m.).

Automobiliai susidūrė. Po susidūrimo avariją sukėlęs „Jeep“ iš eismo įvykio vietos nuvažiavo.

Policija pranešė, kad per susidūrimą nukentėjo automobilio „Mitsubishi Pajero Sport“ vairuotoja, kuri dėl dešinės rankos stipinkaulio lūžio gydoma ambulatoriškai.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Pirmadienio vakarą per avariją nukentėjusi mergina paprašė visuomenės pagalbos.

„Prašau visu DALINTIS! 2016.03.20 (Verbų sekmadienį) važiuojant Kalvarijų gatve link Jeruzalės (už perėjos netoli Kunigų Seminarijos) man, važiuojant antrąja eismo juosta, automobilis „Jeep Grand Cherokee“ užkirto kelią, ko pasekoje įvyko eismo įvykis, kurio metu buvau sužalota tiek aš (lūžo dešinės rankos alkūnė), tiek stipriai sugadintas mano automobilis, – socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė mergina (Kalba netaisyta. – Red.). – Minėtasis automobilis pasišalino. Pagal liudininkų duomenis, automobilis dideliu greičiu išsuko iš sodų, esančių dešinėje pusėje ties viešbučiu, o po avarijos toliau dideliu greičiu nurūko su įjungta muzika.

Vėliau sidabrinės spalvos „Jeep Grand Cherokee“ buvo pastebėtas važiuojant Molėtu plentu. LABAI PRAŠAU KAŽKĄ ŽINANČIUS SUSISIEKTI SU MANIMI ARBA POLICIJA! Galbūt yra mačiusių arba autoregistratoriumi užfiksavusiu minėtą automobilį su apgadinta galine dalimi. Kiekviena detalė yra labai svarbi“.

Turintys nukentėjusios merginos prašomos informacijos, ją policijai gali pateikti telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.