Administracine tvarka nubaustas vyras žengė siaubingą žingsnį

Vairuotoju vienoje įmonėje dirbęs 49 metų kėdainietis pasitraukė iš gyvenimo – įtariama, jog jis šovė sau į galvą iš jam priklausančio legalaus medžioklinio šautuvo.

Kėdainiuose nusišovė šiame mieste vairuotoju dirbęs vyras, nukreipęs į save legalų medžioklinį šautuvą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kėdainiuose nusišovė šiame mieste vairuotoju dirbęs vyras, nukreipęs į save legalų medžioklinį šautuvą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2016, 9:52 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 12:03 AM

Vyras buvo rastas negyvas pirmadienio rytą savo namuose. Neseniai jis buvo nubaustas už administracinį nusižengimą.

Nežinia, ar nuobaudos skyrimas gali būti susijęs su tragišku žingsniu. Savižudybę tiriantys policijos pareigūnai mėgins išsiaiškinti mirties priežastis.

Medžiotojas paliko atsisveikinimo raštelį. Vyras gyveno Kėdainių centre Žemaitės gatvėje esančiame daugiabutyje. Pirminiais duomenimis, nelaimės metu namuose jis buvo vienas.

Įtariama, kad jis nusižudė savaitgalį arba pirmadienio naktį. Pirmieji jo pasigedo bendradarbiai, su kuriais jis turėjo susitikti.

Vairuotojo kolegos pranešė apie tai teisėsaugai. Prieš paspausdamas gaiduką, kėdainietis neužsirakino savo buto durų. Policija apklausė dalį kaimynų, tačiau jie tvirtina šūvio negirdėję.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.