Girtas 17-metis sukėlė avariją ir paliko auką, ištiktą komos

Jonavos policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi aplinkybes, kuriomis ypač sunkiai nukentėjo moteris. 51 metų jonavietė buvo sužeista per avariją, kurią ketvirtadienį paryčiais prie Gaižiūnų geležinkelio stoties (Jonavos r.) sukėlė 17-metis. Įtariama, jog „Opel Vectra“ vairavęs vaikinas buvo gerokai įkaušęs – jis važiavo papildyti alaus atsargų į Gaižiūnuose esančią parduotuvę. Ketvirtadienio popuetę jis policijai Jonavoje davė parodymus. 

Jonavos r. apsivertė „Opel“, juo važiavusi moteris ištikta komos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Jonavos r. apsivertė „Opel“, juo važiavusi moteris ištikta komos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius, Vygandas Trainys

Apr 21, 2016, 12:10 PM, atnaujinta May 28, 2017, 3:59 AM

Manoma, jog paauglys trečiadienio vakarą girtavo pažįstamų kompanijoje. Vėliau jis sėdo į vienam sugėrovų priklausantį „Opel“ ir išvyko pirkti alkoholio. Kartu su juo važiavo kompanijos dalyvė, kurią jis sužeidė, nesuvaldęs transporto priemonės. 

Pritrūkus svaigalų, sugėrovai leido vaikinui sėsti neblaiviam prie vairo ir vykti į Gaižiūnuose esančią parduotuvę. Moteris vyko kartu su juo greičiausiai todėl, kad buvo abejojama, ar jam parduotuvėje bus leista įsigyti alkoholio.

Patruliai nuskriejusį nuo kelio į apvirtusį automobilį rado ketvirtadienį paryčiais. Avarijos vietoje be sąmonės gulėjo keleivė. Paauglys paspruko iš nelaimės vietos, nekreipdamas dėmesio į sunkią traumą patyrusią auką. Pastaroji buvo ištikta komos. 

Jonavos rajono policijos komisariato viršininkas Vygintas Lukošius naujienų portalui lrytas.lt pranešė, kad avariją sukėlęs nepilnametis ketvirtadienio rytą buvo sulaikytas. Bėglys buvo sučiuptas praėjus valandai nuo avarijos, Gaižiūnų kaimo apylinkėse. Jis šlitinėjo lauke. 

Sužeistoji iš Jonavos buvo skubiai pervežta į Kauno klinikas – ji patyrė galvos traumą ir daugybinius sužalojimus. Medikai jai atliko sudėtingas operacijas. Policijos duomenimis, avarijos auka turėtų išgyventi. 

Jaunas kelių gaidelis jau žinomas policijai dėl vagysčių ir muštynių. 

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.