Girti jaunuoliai po avarijos užmigo apsivertusioje mašinoje

Šilutės policija aiškinasi aplinkybes incidento, kuomet nuo kelio nuskriejo ir apsivertė automobilis „Honda Accord“. Po avarijos apsivertusiame automobilyje rasti miegantys du girti jaunuoliai.

Girti jaunuoliai po avarijos užmigo apsivertusioje mašinoje.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Girti jaunuoliai po avarijos užmigo apsivertusioje mašinoje.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-05 09:41, atnaujinta 2017-05-26 14:08

Ketvirtadienį apie 5 val. kelių Degučiai-Katyčiai važiavęs žmogus aptiko nuo kelio nuskriejusį ir apsivertusį automobilį „Honda Accord“. Automobilio viduje liudininkas išvydo du jaunuolius. Jam pasirodė, kad jaunuoliai mašinoje guli be gyvybės ženklų. Vyras nedelsdamas paskambino bendruoju pagalbos telefonu.

Netrukus į nelaimės vietą atskubėjo ugniagesiai, greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai.

Bandant ištraukti vieną jaunuolį iš apsivertusio automobilio, šis pradėjo muistytis, pasklido alkoholio kvapas. Atsibudo ir antrasis. Jis pareiškė, kad jokios pagalbos jam nereikia.

Greitosios pagalbos medikai nustatė, kad vaikinai jokių sužalojimų nepatyrė, į ligoninę jų vežti nereikėjo. Tad vaikinus pasiėmė policijos pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, vaikinų „Honda“ skriejo žvyrkeliu. T formos sankryžoje su asfaltuotu keliu vairuotojas dar bandė sukti vairą, bet automobilis nuskriejo nuo kelio ir vertėsi.

Vaikinai po avarijos išlindo iš automobilio, susiskambino su draugais ir laukdami pagalbos sulindo atgal į apsivertusią mašiną. Pagalba užtruko, tad jaunuolius įveikė nuovargis, jie užmigo.

Šilutės policija pradėjo įvykio tyrimą ir aiškinasi, kas vairavo mašiną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.