Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 16 žmonių, tarp jų – 3 nepilnamečiai

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, pirmadienį šalies keliuose įvyko 16 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 16 žmonių, tarp jų – 3 nepilnamečiai.

Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 16 žmonių, tarp jų – 3 nepilnamečiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 16 žmonių, tarp jų – 3 nepilnamečiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2016, 3:13 PM, atnaujinta May 10, 2017, 5:41 AM

Dėl neblaivaus vairuotojo kaltės įvyko 1 eismo įvykis. Per parą policijos pareigūnai užregistravo 48 techninius eismo įvykius, kurių metu žmonės nebuvo sužeisti.

Keletas eismo įvykių:

7 val. 25 min. Vilniuje, Gariūnų gatvėje 32 m. moteris, vairuodama automobilį „VW Passat“, nepasirinko saugaus atstumo, nespėjo sustabdyti savo vairuojamo automobilio ir atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „VW Golf“.

Šio eismo įvykio metu buvo sužeista automobilio „VW Golf“ 32 m. keleivė. 13 val. 14 min. Kaune, 65 m. vyras, vairuodamas automobilį „Honda CR-V“ važiuodamas Jono Basanavičiaus alėja, parbloškė į gatvę įbėgusį 8 metų pėsčiąjį. Vaikas buvo pristatytas į ligoninę.

14 val. Šiauliuose, Tilžės gatvėje, autobusas „Volvo“ vairuojamas 65 m. vyro, durimis prispaudė 11 metų vaiko koją ir keliu kelis metrus vilko prispaustą nepilnametį. Dėl patirtų sužalojimų vaikas buvo paguldytas į ligoninę.

21 val. 01 min. Vilniuje, Žalgirio ir Apkasų gatvės sankryžoje, neblaivus 33 m. vyras, vairuodamas automobilį „Toyota Avensis“, sukdamas į dešinę esant žaliam šviesoforo signalui, partrenkė pėsčiųjų perėja degant žaliam šviesoforo signalui važiuojamąją dalį kirtusią 52 m. pėsčiąją.

Moteris po apžiūros ligoninėje paleista gydytis namuose. Vairuotojui nustatytas vidutinis, 1,62 prom. girtumas.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia eismo dalyvių dėmesį, kad dėl nepalankių oro sąlygų matomumas keliuose yra itin prastas, todėl pašome vairuotojų pasirinkti saugų važiavimo greitį, pėsčiųjų prašome matomoje vietoje segėti atšvaitus. Atkreipkite dėmesį į savo ir artimųjų saugumą keliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.