Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 14 žmonių, tarp jų – 2 nepilnamečiai

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, pirmadienį šalies keliuose įvyko 13 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 14 žmonių, tarp sužeistųjų – 2 nepilnamečiai. Vienas įvykis įvyko dėl neblaivaus vairuotojo kaltės.

Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 14 žmonių, tarp jų – 2 nepilnamečiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pirmadienį eismo įvykiuose sužeista 14 žmonių, tarp jų – 2 nepilnamečiai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2016, 7:48 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 10:49 PM

Eismo įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

Pirmadienį 9 val. 25 min., Šakių rajone, kelyje Šakiai-Matuliai 33 m. vyras, būdamas neblaivus (nustatytas vidutinis, 1,98 promilių girtumas), vairuodamas automobilį „Alfa Romeo“, jo nesuvaldė, įvažiavo į griovį ir vertėsi.

Eismo įvykio metu buvo sužeisti du automobilyje važiavę keleiviai, 50 m. vyras, kuris buvo paguldytas ir ligoninę, ir 41 m. vyras, kuris iš ligoninės pasišalino.

Tą pačią dieną 10 val. 30 min. Kretingos mieste, Melioratorių gatvėje, 46 m. vyras, vairuodamas automobilį „Honda CRV“, susidūrė su staiga į važiuojamąją kelio dalį nuo šaligatvio išvažiavusiu dviračių, kurį vairavo 18-metis jaunuolis.

Sužeistas dviratininkas buvo pristatytas į ligoninę, tačiau iš ten pasišalino.

12 val. 40 min. Marijampolėje, Gedimino gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, 47 m. vyras, vairuodamas automobilį „Opel Vectra-C-Signum“, važiuodamas atbulas, kliudė ir sužalojo 72 m. pėsčiąją, kuri vedėsi dviratį.

Dėl eismo įvykio metu patirtų traumų garbaus amžiaus moteris paguldyta į ligoninę.

Vakare 20 val. 28 min., Trakų rajone, kelyje Trakai-Vievis, 19-metis jaunuolis neatsižvelgė į blogą matomumą, kelio būklę, nesuvaldė vairuojamo automobilio „BMW525i“, kuris, nesuvaldytas, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Įvykio metu buvo sužeistas jaunas vairuotojas ir kartu važiavęs 19-metis keleivis, abu jaunuoliai buvo pristatyti į ligoninę. Lietuvos kelių policijos tarnyba primena, kad eismo sąlygas keliuose šiuo metų laiku apsunkina krituliai: lietus, sniegas, šlapdriba. Prašome vairuotojus pasirinkti saugų važiavimo greitį, laikytis saugaus atstumo, manevruoti atsakingai.

Pėsčiuosius raginame pasirūpinti savo matomumu kelyje, prašome, segėkite atšvaitus, dėvėkite rūbus su šviesą atspindinčiai lementais, pasišvieskite kelią žibintuvėliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.