Ketvirtadienio rytą avarijose nukentėjo trys pėstieji

Ketvirtadienio rytą Vilniaus apskrities policija užregistravo tris pranešimus apie avarijas, kuriose nukentėjo pėstieji.

Ketvirtadienio rytą avarijose nukentėjo trys pėstieji.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Ketvirtadienio rytą avarijose nukentėjo trys pėstieji.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2016, 7:30 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 6:22 AM

Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities policijoje, ketvirtadienį apie 6 val. 58 min. pranešta, kad Fabijoniškių ir P.Žadeikos g. sankirtoje, greta prekybos centro „Mandarinas“, automobilis „Hyundai“ partrenkė 50-metę moterį.

Apie 7 val. 42 min. policijai pranešta, kad Ukmergėje, Vytauto g., automobilis „VW Polo“ partrenkė 26 metų vyrą. Pasak liudininkų, vyro veidas kruvinas, sąmonės jis neprarado.

Apie 7 val. 46 min į policiją paskambinęs vyras informavo, kad priešų 10–15 min. Fabijoniškių g. esančioje pėsčiųjų perėjoje jį partrenkė automobilis „Honda“.

Vyriškis sakė, kad visi avarijos dalyviai išsiskirstė, bet atsitokėjęs jis suprato, jog turi pretenzijų automobilio vairuotojui ir nori, kad policija užfiksuotų šį įvykį.

Šiuo atveju atrodo, kad skambinęs vyriškis pats nežinojo, ko nori. Į Fabijoniškių gatvę nuvažiavę pareigūnai vyro nerado, tad jam paskambino. Pėsčiasis pranešė, kad policininkų nelaukė, jis eina į darbą, tačiau darbovietės adreso, kad pas jį atvažiuotų pareigūnai, nepamena. Pažadėjo paskambinti, kai tik sužinos, kur dirba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.