Visos tarnybos sukeltos ant kojų dėl girto bėglio, nors pagalbos jam nereikėjo

Visos sostinės specialiosios tarnybos vėlų trečiadienio vakarą buvo sukeltos ant kojų dėl girto vairuotojo, kuris sprukdamas iš avarijos vietos nuskriejo į griovį. Paaiškėjo, kad pagalbos girtuokliui nereikia, jį baus policija už KET pažeidimus.

Visos tarnybos sukeltos ant kojų dėl girto bėglio, nors pagalbos jam nereikėjo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Visos tarnybos sukeltos ant kojų dėl girto bėglio, nors pagalbos jam nereikėjo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2017, 7:51 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 10:49 PM

Trečiadienį apie 23 val. 12 min. Bendruoju pagalbos telefonu 112 paskambinęs vyras pranešė, kad Savanorių pr., važiuojant greitkelio link, jo automobilį „Opel“ kliudė automobilis „VW Passat“.

Po avarijos „VW Passat“ iš įvykio vietos spruko didžiuliu greičiu, tačiau tuoj pat nuskriejo į griovį.

Gavus šį pranešimą ant kojų buvo sukeltos ir į įvykio vietą pasiųstos visos sostinės specialiosios tarnybos – policija, ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai.

Paaiškėjo, kad „VW Passat“ vairuotojui jokios pagalbos nereikia, jis nenukentėjo, tačiau yra girtas. Į alkotesterį vyras pripūtė 1,28 prom.

Girtuoklio automobilis buvo užkeltas ant techninės pagalbos sunkvežimio ir išvežtas į saugomą aikštelę. Jo vairuotoją baus policija.

Nors dėl šio įvykio ant kojų buvo sukeltos visos specialios tarnybos, kartais susidaro įspūdis, kad tokiais atvejais jos visos dirba tik sau. Visuomenės informuoti apie tai, kas įvyko gana judrioje gatvėje, kaip jau yra įprasta, niekam sostinėje net nešovė į galvą nei iš karto po įvykio, nei vėliau. Šis incidentas net nebuvo įtrauktas į policijos žiniasklaidai teikiamas įvykių suvestines.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.