Alytaus r. du girtuokliai vienodomis aplinkybėmis sukėlė avarijas, yra sužeistų

Sekmadienį Alytaus rajone du girti vairuotojai labai panašiomis aplinkybėmis sukėlė avarijas, per kurias nukentėjo keturi žmonės. Abu girtuokliai uždaryti į areštinę.

Alytaus r. du girtuokliai vienodomis aplinkybėmis sukėlė avarijas, yra sužeistų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Alytaus r. du girtuokliai vienodomis aplinkybėmis sukėlė avarijas, yra sužeistų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2017, 8:57 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 4:58 AM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, sekmadienį apie 18 val. 10 min. Alytaus r., kelyje Kaunas-Prienai-Alytus, automobilio „VW Golf“ vairuotojas (gim. 1966 m.) nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Nissan Micra“, vairuojamą moters (gimusi 1983 m.).

Po susidūrimo automobiliai nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Nissan“ automobilio vairuotoja ir kartu važiavęs keleivis (gim. 1979 m.).

„VW Golf“ vairuotojas buvo neblaivus (2,49 prom. alkoholio), jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną apie 20 val. Alytaus r., kelyje Trakai–Rūdiškės–Pivašiūnai–Alytus, BMW markės automobilio vairuotojas (gim. 1991 m.) nepasirinko saugaus važiavimo greičio, jo nesuvaldė ir atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Honda Accord“, vairuojamą vyro (gim. 1980 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo „Honda“ vairuotojas, po medikų apžiūros išleistas į namus.

BMW vairuotojui nustatytas delnakaulio lūžis ir vidutinis girtumas (2,16 prom. alkoholio). Po medikų apžiūros jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Abu įvykiai tiriami.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.