Dėl lėtapėdės Vilniaus policijos nusidriekė dar neregėta spūstis

Paprastai į darbą rytais važiuojantis pusvalandį, ketvirtadienio rytą vilnietis Kęstutis užtruko tris kartus ilgiau. Ir to priežastis – pačiame Vilniaus centre įvykusi avarija, į kurią Vilniaus policijos pareigūnai važiavo pusantros valandos ir dėl to judri miesto sankryža piko metu buvo užsikimšusi beveik dvi valandas.

Paprastai į darbą rytais važiuojantis pusvalandį, ketvirtadienio rytą vilnietis Kęstutis užtruko tris kartus ilgiau.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Paprastai į darbą rytais važiuojantis pusvalandį, ketvirtadienio rytą vilnietis Kęstutis užtruko tris kartus ilgiau.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2017, 8:30 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 11:32 AM

„Taip ilgai trukusios kelionės į darbą seniai nebuvo. Iš Antakalnio galo iki darbovietės Naujamiestyje važiavau pusantros valandos, nors paprastai viskas trunka pusvalandį. Ir to priežastis – pačiame miesto centre įvykusi avarija, į kurią policija neskubėjo važiuoti. Automobiliai susidūrė sankryžos viduryje ir labai smarkiai trikdė eismą. Taip jie ten ir stovėjo, iki atvyko policija“, – lrytas.lt guodėsi Kęstutis.

Vilniaus apskrities VPK lrytas.lt sužinojo, kad Kęstučio kelionę į darbą galėjo trikdyti ne viena, o net dvi avarijos. Tiesa, viena jų eismą trikdė gana trumpai – 7. val. 26 min. Antakalnio g. ir Šilo g. sankryžoje susidūrus dviem automobiliams buvo nulaužtas šviesoforas.

Susidūrusios mašinos iš pradžių sutrikdė eismą. Kadangi žmonės nenukentėjo, o avarijos kaltininkas buvo aiškus, jau po kelių minučių važiuojamoji kelio dalis buvo atlaisvinta, ant gatvės liko tik pažirusių nuolaužų.

Tuo tarpu kiek sudėtingesnė situacija susidarė Arsenalo-T.Vrublevskio-Žygimantų gatvių sankryžoje. Jos viduryje susidūrė automobiliai „Toyota“ ir „Seat“. Vairuotojai nesutarė dėl to, kas kaltas dėl avarijos, tad į įvykio vietą jie pasikvietė policijos pareigūnus.

Policijai apie avariją buvo pranešta 7 val. 05 min. Pranešimas buvo priskirtas C kategorijai, tad ir skubėti pareigūnams nebuvo kur. Policijos ekipažas į įvykio vietą išsiųstas 7 val. 25 min. Sankryžoje ties Karaliaus Mindaugo tiltu pareigūnai pasirodė tik 8 val. 29 min.

Visą tą laiką sudaužyti automobiliai stovėjo sankryžos viduryje ir trikdė eismą. Aplinkinėse gatvėse nusidriekė didžiulės transporto spūstis, ypač didelė ji susidarė važiuojant iš Antakalnio. Būtent į ją ir pateko lrytas.lt skaitytojas.

Atvykus pareigūnams, sankryža buvo atlaisvintas per kelias minutes ir eismas normalizavosi.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.