Antradienį avarijose žuvo 1 žmogus, dar 11 patyrė sužalojimus

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad antradienį šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 9 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 11 žmonių. Žuvo 1 žmogus: 22 metų pėsčiasis. Sužeistas 1 nepilnametis.

Antradienį avarijose žuvo 1 žmogus, dar 11 patyrė sužalojimus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Antradienį avarijose žuvo 1 žmogus, dar 11 patyrė sužalojimus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2017, 9:18 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 11:21 PM

Pirminiais duomenimis, pradėta 10 ikiteisminių tyrimų dėl galimų vairuotojų nusikalstamų veikų – vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai girtumas buvo didesnis, nei 1,5 promilės. Policija užregistravo 27 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti.

Eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės:

Vakare, apie 20 val. 10 min. Trakų rajone, Aukštadvario seniūnijoje, Jurgionių kaime teritorijoje, magistraliniame kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė, automobilis „VW Polo“, vairuojamas 61 m. vyro, partrenkė ir mirtinai sužalojo važiuojamąja kelio dalimi ta pačia kryptimi ėjusį 22 metų jaunuolį.

Antradienio vidurdienį, apie 12 val. 05 min. Panevėžyje, Ukmergės gatvėje, automobilis „Ford Focus“ kurį vairavo 29 m. moteris, išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės, posūkio į kairę metu, kliudė ir partrenkė 83 m. pėsčiąją, kuri dėl galvos traumos paguldyta į reanimacijos skyrių.

Lietuvos kelių policijos tarnyba prašo visų eismo dalyvių laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų, eisme dalyvauti atidžiai ir atsakingai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia visų eismo dalyvių dėmesį – dėl dulksnos ir rūko matomumas keliuose gali būti prastesnis. Būkite atidūs ir atsargūs, pasirinkite saugų važiavimo greitį, per važiuojamąją dalį eikite tik įsitikinus, kad automobiliai nesukels pavojaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.