Lietuvio košmaras Baltarusijoje: žaidimas su petardomis baigėsi liūdnai

Baltarusijos žiniasklaida praneša, kad sunkias traumas Smurgainių rajone dėl rankoje sprogusios petardos patyrė lietuvis. Incidentas įvyko šeštadienį, kovo 18 dieną, Sviridovičių kaime, namo kieme.

Nei nukentėjusio mūsų tautiečio tapatybė, nei kokio sunkumo akių, veido ir piršto sužalojimai, nei pirotechnikos gaminio kilmės šalis nenurodoma.<br>T.Stasevičiaus nuotr.
Nei nukentėjusio mūsų tautiečio tapatybė, nei kokio sunkumo akių, veido ir piršto sužalojimai, nei pirotechnikos gaminio kilmės šalis nenurodoma.<br>T.Stasevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2017, 3:08 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 2:57 PM

„Svečias iš Lietuvos Respublikos nusprendė susprogdinti petardą, bet nesuspėjo jos paleisti, ji sprogo ir sužalojo žmogui pirštą, taip pat apdegino veidą“, – sakė Gardino srities vykdomojo komiteto vidaus reikalų valdybos atstovas.

Milicija taip pat patikslino, kad 37 metų Lietuvos piliečiui buvo sužalotos abi akys. Pirotechnikos gaminys sprogo nukentėjusiojo rankoje per akimirką – vos tik jį padegus.

Nei nukentėjusio mūsų tautiečio tapatybė, nei kokio sunkumo akių, veido ir piršto sužalojimai, nei pirotechnikos gaminio kilmės šalis nenurodoma. Tik pranešama, kad šiuo metu žmogus gydomas ligoninėje.

Kaimas, kuriame įvyko nelaimingas atsitikimas, yra per du su puse kilometro nuo istorinio LDK miesto – Smurgainių, kuris yra per 90 kilometrų į pietryčius nuo Vilniaus.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.