Pirmadienį eismo įvykiuose sužeisti 4 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, pirmadienį mūsų šalies keliuose įvyko 3 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 4 žmonės. Lietuvoje eismo įvykiuose, pirminiais duomenimis, nežuvo nė vienas žmogus. Viename eismo įvykyje dalyvavo neblaivus vairuotojas.

Pirmadienį eismo įvykiuose sužeisti 4 žmonės.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Pirmadienį eismo įvykiuose sužeisti 4 žmonės.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2017, 9:19 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 1:48 PM

Policijos pareigūnai per parą pradėjo 12 ikiteisminių tyrimų dėl galimų vairuotojų nusikalstamų veikų – vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai girtumas buvo didesnis, nei 1,5 promilės. Užregistruoti 35 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti.

Eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės:

Apie 20 val. 20 min., Vilniuje, Olandų ir Antakalnio gatvių sankryžoje, 62 m. vyras, vairuodamas automobilį „Honda CRV“, įvažiuodamas į žiedinę sankryžą, nepraleido ir susidūrė su motociklu „Yamaha FZ6“, kurį vairavo 26 m. vyras.

Dėl nežymaus sužalojimo motociklą vairavęs vyras buvo pristatytas į ligoninę, o suteikus medicinos pagalbą, išleistas namo.

Tą pačią dieną, apie 8 val. 06 min., Vilniuje, Ukmergės gatvėje, 21 m. vyras, vairuodamas automobilį „Saab 9-5“, kirsdamas ištisinę liniją ir sukdamas į kairę, į Laisvės prospektą, nepraleido tiesiai Ukmergės gatve važiavusio automobilio „Ford Galaxy“, kurį vairavo 46 m. vyras, ir su juo susidūrė.

Po susidūrimo su automobiliu „Ford Galaxy“, automobilio „Saab 9-5“ vairuotojas nesugebėjo suvaldyti vairuojamo automobilio ir atsitrenkė į stovintį ant važiuojamos dalies automobilį „Volvo S40“, kurį vairavo 32 m. vyras.

Eismo įvykio metu buvo sužalotas automobilio „Ford Galaxy“, keleivis, 46 m. vyras, dėl patirtų sužalojimų jis buvo pristatytas į ligoninę.

Apie 7 val. 45 min., Alytuje, Sudvajų ir Likiškėlių gatvių sankryžoje, 64 m. vyras, vairuodamas automobilį „Audi 80“, atsitrenkė į prieš pėsčiųjų perėją stabdantį automobilį „Honda Civic“, vairuojamą 34 m. moters.

Nuo smūgio šis automobilis pajudėjo į priekį ir kliudė 59 m. pėsčiąją. Eismo įvykio metu buvo sužeista pėsčiųjų perėja ėjusi pėsčioji ir automobilio „Honda Civic“ vairuotoja.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia vairuotojų dėmesį į Kelių eismo taisyklių reikalavimą, artėjant prie pėsčiųjų perėjos, sulėtinti greiti arba sustoti, kad praleistų į perėją įėjusį pėsčiąjį. Raginame eisme dalyvauti atsargiai ir atsakingai, ir kartu kurti taiką keliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.