Policija aiškinasi 6 žmonių mirties priežastis

Policija ir teismo ekspertai aiškinasi tragiškomis aplinkybėmis mirusių šešių žmonių mirties priežastis.

Policija aiškinasi 6 žmonių mirties priežastis.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Policija aiškinasi 6 žmonių mirties priežastis.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2017, 9:01 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 2:00 PM

Pirmadienį 13 val. 51 min. Klaipėdos rajone, Kulių kaime, užgesinus gaisrą sodo namelyje, rastas stipriai apdegęs 75 metų vyro lavonas. Gaisro priežastis tiriama.

Tos pačios dienos rytą apie 8 val. 31 min. Švenčionių rajone, Pabradėje, kieme prie namo, rastas apdegęs 46 metų vyro lavonas, pranešė Policijos departamentas.

Pirmadienio pavakare Vilniuje, miškelyje Kuršių gatvėje, rastas nenustatytos tapatybės apie 55 metų amžiaus vyriškio lavonas irimo stadijoje su stranguliacine vaga kaklo srityje.

17 val. 46 min. Molėtuose, apleistame pastate Kauno gatvėje, rastas nenustatytos lyties ir amžiaus lavonas irimo stadijoje.

Apie 17 val. Vilniuje, Eišiškių plente, miško masyve, rastas 32 metų moters lavonas apgraužtu kūnu. Įtariama, kad minėtus sužalojimus galėjo padaryti laukiniai gyvūnai.

Moteris nuo 2016 metų gruodžio 18 dienos Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato buvo ieškoma kaip dingusi be žinios.

10 val. 20 min. į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus, Baltosios Vokės gatvės, pristatytas ir po gaivinimo apie 11 val. 22 min. mirė nenustatytos tapatybės apie 60 metų amžiaus vyriškis. Aplinkybės aiškinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.