Apklausiami mįslingai dingusio studento draugai ir artimieji

Policija toliau tęsia nuo birželio 8 dienos be žinios dingusio vaikino Pijaus Bičkaus paiešką. Intensyviai apklausinėjami jo draugai ir artimieji. Patys pareigūnai bei artimieji, paklausti apie vykdomos paieškos rezultatus, atsisako viešai komentuoti. 

 Lietuvos policijos nuotr.
 Lietuvos policijos nuotr.
 Lietuvos policijos nuotr.
 Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 14, 2017, 11:51 AM, atnaujinta Jun 14, 2017, 12:35 PM

Birželio 10 dieną į Marijampolės apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi dingusiojo motina ir pranešė, kad birželio 8 dieną apie 13 val. jaunuolis išėjo iš bendrabučio, esančio Vilniuje, Saulėtekio alėjoje, ketino važiuoti autobusu į Marijampolės miestą, bet iki šiol į namus negrįžo, jo buvimo vieta nežinoma.

Informacija apie dingusį vaikiną dalijasi naujienų portalai, žmonių pagalbos prašoma ir socialiniuose tinkluose, tačiau jokių žinių apie jo buvimo vietą kol kas nėra.

Nuo jo dingimo jau praėjo beveik savaitė. Šiuo metu intensyviai apklausinėjami vaikino artimieji ir draugai. Tačiau patys pareigūnai ir artimieji atsisako suteikti informaciją apie vykdomą paiešką. 

Vaikinas apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, atletiškas, tamsių plaukų, kirptas ilgesniu ežiuku, nešioja barzdą, turi apie 2-2,5 cm randą galvos plaukuotoje dalyje pakaušio srityje.

Išeidamas mūvėjo mėlynos spalvos medžiagines kelnes, buvo užsivilkęs tamsios spalvos odinę striukę, galėjo avėti tamsius batus su raudona juostele. Su savimi turėjo didelį juodos spalvos kelioninį krepšį.

Asmenis, žinančius vaikino buvimo vietą ar turinčius kitos informacijos, prašome paskambinti tel. (8 700) 65 808, 8 655 48 060 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu