Varėnos rajone per avariją žuvo moteris

Ketvirtadienio vakarą tragiškas avarija nutiko Varėnos rajone.

A.Vaitkevičiaus nuotr.
A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2017, 6:24 PM, atnaujinta Jun 16, 2017, 9:41 AM

Policijos departamentas pranešė, kad apie 17 val. 15 min. Varėnos rajone, Perlojos kaime, įvykus eismo įvykiui, nukentėjo automobiliu važiavę vyras ir moteris. 

Moteris įvykio vietoje žuvo, o vyras dėl sužalojimų pristatytas į ligoninę.

Penktadienio rytą Policijos departamentas pateikė daugiau informacijos apie šią avariją. Kaip rašoma policijos pranešime, ketvirtadienį apie 17 val. 15 min. Varėnos r., kelio Vilnius – Varėna – Gardinas 86-ame km, automobilis „VW Sharan“, vairuojamas Vokietijos piliečio (gim. 1966 m.), atsitrenkė į priekyje galimai posūkiui į kairę sustojusio automobilio „Opel Zafira“, vairuojamo vyro (gim. 1955 m.) galą, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Eismo įvykio metu žuvo „VW“ keleivė (gimusi 1969 m.), keleivis (gim. 1993 m.) dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę, o vairuotojas ir kartu važiavusi mergina (gimusi 1997 m.) dėl sužalojimų gydomi ambulatoriškai. 

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.