Radviliškio policijos automobilis partrenkė dviratininkę, nukentėjo ir kartu važiavęs vaikas

Neblaivi moteris ir jos anūkė, važiavusios vienu dviračiu, nukentėjo penktadienio vakarą Radviliškio rajone, kai jas kliudė policijos tarnybinis automobilis.

Radviliškio policijos automobilis partrenkė dviratininkę, nukentėjo ir kartu važiavęs vaikas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Radviliškio policijos automobilis partrenkė dviratininkę, nukentėjo ir kartu važiavęs vaikas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-24 14:25, atnaujinta 2017-06-24 15:53

Kaip pranešė Policijos departamentas, penktadienį apie 18 val. 51 min. Radviliškio r., Baukų kaime, tarnybinis automobilis „Mitsubishi L 200“, vairuojamas tarnybos metu uniformuoto blaivaus Radviliškio r. policijos Veiklos skyriaus vyriausiojo tyrėjo D. Z. (gim. 1978 m.), kliudė kaire kelio puse važiavusią ir staiga į dešinę pusę pasukusią dviratininkę (gimusi 1957 m.), kuri ant dviračio vežėsi anūkę (gimusi 2011 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo mažametė, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę, o neblaivi dviratininkė dėl galvos muštos žaizdos, kūno sumušimo ir kairio klubo sumušimo gydoma ambulatoriškai.

Įvykis tiriamas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.