Ieškomas dingęs jaunas klaipėdietis: draugai prie molo rado jo batą

Nuo penktadienio ieškomas jaunas klaipėdietis Paulius Žutautas. Vaikinas parašė mamai atsisveikinimo žinutę ir dingo be žinios. Jaunuolio draugai prie molo rado jo batą, todėl intensyviausiai paieškos vykdomos būtent čia. 

 Ieškomas Paulius Žutautas.<br> Socialinio tinklo "Facebook" nuotr.
 Ieškomas Paulius Žutautas.<br> Socialinio tinklo "Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2017, 11:57 AM, atnaujinta Jun 26, 2017, 12:34 PM

Kaip lrytas.lt informavo Klaipėdos apskrities policija, vaikinas (gim. 1997 m.) penktadienį, apie 14 val. 30 min., išėjo iš namų, esančių Klaipėdoje, Baltijos prospekte ir nebegrįžo. Jis mamai parašė atsisveikinimo žinutę, išjungė telefoną ir tai buvo paskutinis kontaktas su juo.

P. Žutauto artimieji ir draugai kreipėsi į policijos pareigūnus ir žiniasklaidą bei pasidalijo turima informacija. Iš karto po to, kai buvo gauta atsisveikinimo žinutė, Pauliaus draugai ir artimieji patys pradėjo jo ieškoti. 

Paskutinį kartą ieškomas vaikinas matytas penktadienį, apie 20-21 val., Melnragėje.

Policija patvirtino, jog sekmadienio vakarą Pauliaus ieškoję draugai prie Klaipėdos šiaurinio molo rado jo batą, todėl intensyviausios paieškos vyksta būtent prie jūros.

Vaikino paieškai sukurtas ir socialinio tinklo „Facebook“ puslapis „Pauliaus Žutauto paieška“, kur klaipėdiečiai dalijasi turima informacija. Šioje grupėje buvo raginami visi susirinkti šiandien 10 val. prie molo ir ieškoti P. Žutauto.

Artimųjų teigimu, vaikinas gali būti ir Šilutėje, todėl paieškos vykdomos ir čia. 

Klaipėdos apskrities policija pranešė, jog tyrėja kol kas neturi papildomos informacijos. Pareigūnai pripažįsta, jog jau turi kelias galimas prielaidas, tačiau jos kol kas nepatvirtintos.

Požymiai: išeidamas vilkėjo baltus marškinėlius ir džinsus, avėjo juodus sportinius batelius. Dešinė jo ranka buvo sugipsuota.

Turintys bet kokios informacijos apie dingusį vaikiną gali kreiptis trumpuoju telefono numeriu 112 arba susisiekti su dingusiojo artimaisiais specialiai jo paieškai sukurtojo socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Pauliaus Žutauto paieška“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.