Po vaikino paieškų – palengvėjimas suradus, o po kelių valandų – tragedija

Klaipėdoje pirmadienio popietę didžiulės pareigūnų pajėgos, artimieji, draugai ir kiti neabejingi žmonės ieškojo mįslingai dingusio 22 metų jaunuolio. Paieška davė vaisių – vaikinas buvo surastas. Artimieji neslėpė džiaugsmo ir dėkojo prisidėjusiems prie paieškų. Tačiau netrukus viltis viską pradėti iš naujo užgeso, nes ligoninėje dėl patirtų sužalojimų vaikinas mirė.

 Prie upės rastas klaipėdietis ligoninėje neišgyveno.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Prie upės rastas klaipėdietis ligoninėje neišgyveno.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-18 09:38, atnaujinta 2017-07-18 10:33

Klaipėdietis sekmadienį savavališkai išėjo iš Klaipėdos Jūrininkų ligoninės ir dingo be žinios. Pirmadienį, apie 14 val. 30 min., jaunuolis buvo surastas prie Danės upės kranto ir pristatytas į ligoninę.

Vaikino pasigedo sekmadienį apie 11 val. Jis tuo metu išėjo iš ligoninės ir artimieji nebegalėjo su juo susisiekti. Socialiniame tinkle „Facebook“ sparčiai plito informacija apie dingusį klaipėdietį, artimieji ir draugai prašė visuomenės pagalbos.

Dingusio vaikino sužadėtinė pirmadienį pasidalijo dar vienu pagalbos prašymu, kuriame ji kvietė klaipėdiečius susirinkti ir ieškoti dingusiojo.

„Prašome visų pagalbos. Renkamės 13 val. šiandien Liepų gatvės gale, prie Danės upės, prie buvusios gelžbetonio gamyklos, kur yra valčių nuleidimas. Jei yra galimybė prisidėti – būtume labai dėkingi. 

Pasirinkite tinkamą aprangą, nes miškuose taip pat bus ieškoma. Gal būt turite galimybę važiuoti su dviračiais ir apžiūrėti Girulių mišką. Yra informacijos, kad jis buvo matytas vakar neįgaliųjų pliaže“, – „Facebook“ paskyroje rašė dingusio vaikino sužadėtinė.

Paieška buvo sėkminga ir vaikinas buvo surastas. „Taip mes jį suradome. Dabar esame ligoninėje ir negalime kalbėti“, – sakė surasto vaikino sužadėtinė.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policija, sekmadienį, apie 16 val. 15 min., policijoje buvo gautas pranešimas, jog iš ligoninės palatos išėjo ir negrįžo 1995 m. gimęs vaikinas. Jo telefonas nuolat buvo išjungtas, palatoje rastas laiškas, panašus į atsisveikinimo.

Nuo praėjusio vakaro iki šiandienos dingusiojo ieškojo ne tik policijos pareigūnai, artimieji, bet ir draugai, visuomenės nariai.

Operacijai buvo pasitelkta virš 30 pareigūnų, jos metu dirbo kinologai, Danės upės vandenį ir pakrantes apžiūrinėjo policininkai, pasitelkę Jūrų uosto policijos katerį. Paieškai buvo pakeltas ir dronas.

Apie 13 val. 45 min. Danės pakrantėje, apie 100 m nuo tilto ties įvažiavimu į Klaipėdą, Šaulių kaime, vaikinas rastas galimai susižalojęs, su durtine žaizda pilvo srityje, išsekęs, bet sąmoningas. Jis buvo perduotas medikų globon.

Nors paieška buvo sėkminga, tačiau išgelbėti vaikino gyvybės medikams nepavyko, pirmadienį vakare, apie 18 val. 25 min., jis ligoninėje mirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.