Tragedija Vokietijoje: autostradoje partrenktas žuvo vilkiko vairuotojas iš Lietuvos

Ketvirtadienio naktį Vokietiją sukrėtė tragedija – A1 autostradoje prie Dortmundo mįslingomis aplinkybėmis žuvo vilkiko vairuotojas iš Lietuvos.

 AFP asociatyvioji nuotr.
 AFP asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2017, 9:03 PM, atnaujinta Jul 21, 2017, 12:20 PM

Kaip pranešė Dortmundo policija, Vesthofenerio sankryžoje, kur susikerta A1 ir A45 magistralės, ketvirtadienio naktį buvo užfiksuoti du eismo įvykiai.

Į pirmąjį iškvietimą atvykę policijos pareigūnai rado į autostrados atitvarus atsitrenkusį vilkiką iš Lietuvos, tačiau vairuotojo niekur nebuvo matyti. 

Kaip pasakojo liudininkai, vilkikas dėl neaiškių priežasčių nuvažiavo nuo A45 greitkelio nuovažos ir atsitrenkė į atitvarą, skiriantį nuovažą nuo magistralės. 

Smūgis nebuvo stiprus, vilkiko priekis bei atitvarai buvo nestipriai apgadinti. Liudininkų teigimu, vilkiko vairuotojas išlipo iš transporto priemonės, bet netrukus dingo iš akiračio.

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą netrukus prie jų sustojo 38-erių BMW vairuotojas ir pranešė kažką pervažiavęs. Vairuotojas manė, kad galėjo partrenkti žvėrį, bet kairiojoje autostrados juostoje pareigūnai rado žuvusio vyro kūną.

Pirminiais duomenimis, tai 49 metų lietuvis vilkiko vairuotojas. Pareigūnai dar tikslina žuvusiojo tapatybę.

Taip pat pareigūnai įvykio vietoje rado „Volkswagen Passat“ detalių, tad įtariama, kad vyrą autostradoje galėjo pervažiuoti ne vienas automobilis.

Dortmundo policija taip pat ieško įvykio liudininkų ar žinančių apie kokias nors aplinkybes, dėl kurių galėjo kilti ši tragiška avarija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.