Dviejų automobilių susidūrimas Vilniuje sukėlė dar neregėtą spūstį, nukentėjo moteris

Viena moteris nukentėjo ankstų antradienio rytą Vilniuje susidūrus dviem lengviesiems automobiliams. Po avarijos susiformavo iki šiol dar neregėta spūstis.

 Spūstys vėl kausto Vilnių.<br> D.Umbraso asociatyvi nuotr.
 Spūstys vėl kausto Vilnių.<br> D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2017, 8:08 AM, atnaujinta Sep 5, 2017, 8:27 AM

Pranešimą apie dviejų lengvųjų automobilių susidūrimą Geležinio Vilko g. ties sankirta su Didlaukio g. Vilniaus policija antradienį gavo apie 6 val. 54 min. Buvo pranešta, kad važiuojant nuo Molėtų pl. ir dar neprivažiavus Baltupių „Iki“ parduotuvės susidūrė automobiliai „Opel Zafira“ ir „Saab“.

Per avariją nukentėjo automobilio „Saab“ keleivė - vairuotojo žmona. Moteris patyrė kaklo traumą. Greitosios pagalbos medikai ją išvežė į ligoninę.

Dėl avarijos Geležinio Vilko gatvėje, važiuojant miesto centro link, žaibiškai susiformavo transporto grūstis. Ji nusidriekė iki pat Mokslininkų g.

Tačiau ši grūstis ir spūstys aplinkinėse gatvėse nieko per daug nenustebino. Automobilių srautas šioje vietoje ypač intesyvus, tad kiekvienas trukdis čia formuoja spūstis.

Tačiau spūstis susiformavo ir Mokslininkų g., ji nusidriekė per Bajorų sodus. Pasak liudininkų, tokio, ne vieną kilometrą nuvingiavusio transporto „kamščio“ čia dar nėra buvę. Automobiliai stojo jau jau ties sodų viduriu.

„Gyvenime neesu mačiusi šioje vietoje tokio ilgio spūsties“, - teigia viena moteris, kaip tik tuo metu įstrigusi spūstyje.

Spūstys antradienio rytą kaustė ne tik šią vietą, bet, kaip rudenį įprasta, ir kitas Vilniaus gatves.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.