Peršautas nepilnametis dvi dienas kentėjo, kol galiausiai išdrįso kreiptis į medikus

Šalčininkų rajono policija aiškinasi aplinkybes incidento, kuomet kaimynas nepilnamečiui peršovė koją. Į medikus nepilnametis kreipėsi tik po dviejų dienų.

 Šalčininkų rajono policija aiškinasi aplinkybes incidento, kuomet kaimynas nepilnamečiui peršovė koją.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
 Šalčininkų rajono policija aiškinasi aplinkybes incidento, kuomet kaimynas nepilnamečiui peršovė koją.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2017, 5:33 PM, atnaujinta Sep 5, 2017, 5:44 PM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, incidentas Šalčininkų r., Dieveniškių seniūnijoje, Pupiškių kaime įvyko dar sekmadienį apie 14 val.

Kaimynas namo kieme, demonstruodamas orinį šautuvą, netyčia iššovė į koją R. A. (gim. 2000 m.).

Tačiau peršautas nepilnametis iš karto į medikus nesikreipė. Pas vietos gydytojus jis atvyko tik antradienio pavakare. Tuomet ir buvo nustatyta diagnozė - kairės pėdos šautinė žaizda.

Pamatę, kad koja peršauta, medikai apie įvykį pranešė policijai. Aiškintis įvykio aplinkių ir surinkti pirminės medžiagos į įvykio vietą išsiųstas patrulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.