Rokiškyje susidūrus vilkikui ir lengvajam automobiliui 1 jaunuolis žuvo, dar 4 sužaloti

Vienas žmogus žuvo ir keturi buvo sužaloti penktadienio vakarą Rokiškyje susidūrus lengvajam automobiliui ir sunkvežimiui. Vieną žmogų iš metalo laužo krūva virtusio automobilio vadavo ugniagesiai.

A.Vaitkevičiaus nuotr.
A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2017, 10:19 PM, atnaujinta Sep 9, 2017, 3:11 AM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, penktadienį apie 21 val. 42 min. gautas pranešimas apie tai, kad Rokiškyje, Obelių Plento g. ir Kamajų g. sankirtoje susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis. Per susidūrimą nukentėjo 5 žmonės, vienas iš jų buvo prispaustas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad ugniagesiai panaudojo hidraulinę įrangą ir išlaisvino vieną nukentėjusįjį. Jis buvo sąmoningas.

Visi nukentėjusieji perduoti medikams. 

Policijos departamentas praėjus kelioms valandoms po avarijos pranešė, kad vienas avarijoje nukentėjęs jaunuolis ligoninėje mirė,

Policija pateikė ir daugiau nelaimės detalių. Pasak pranešimo, automobilis „VW Golf“, vairuojamas jaunuolio (gim. 1999), sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu krovininiu automobiliu DAF, kurį vairavo vyras (gim. 1978).

Per avariją sužaloti automobilio „VW Golf“ vairuotojas bei kartu važiavę keturi jaunuoliai. Visi gimę 1999 m. Vienas vaikinas po kiek laiko ligoninėje mirė.

Pirminiais duomenimis abu vairuotojai blaivūs.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.,lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.