Per naktį sraigtasparniu ieškota pavėžėjimo paslaugas teikusi vilnietė iš ryto rasta Joniškio r.

Net dviejų valstybių policijos pareigūnai buvo sukelti ant kojų, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Vilniuje dingus pavėžėjimo paslaugas teikusiai moteriai. Dingusios paieškoms į orą buvo pakeltas sraigtasparnis. Ketvirtadienio rytą moteris rasta sveika ir gyva Joniškio rajone.

   Į orą pakeltas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis, kuris žvalgo teritoriją iš oro, dėl dingusios moters pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>  Lrytas.lt fotomontažas
   Į orą pakeltas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis, kuris žvalgo teritoriją iš oro, dėl dingusios moters pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>  Lrytas.lt fotomontažas
 Moters mobilieji išjungti.<br>Lietuvos policijos nuotr.
 Moters mobilieji išjungti.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 21, 2017, 8:38 AM, atnaujinta Sep 21, 2017, 1:52 PM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, pareigūnai ieškojo dingusios be žinios Andželos Markevičienės (gimusi 1967 m.). Moteris, š. m. rugsėjo 20 d. nuo 20 val. iki 22 val. teikdama pavėžėjimo paslaugas žydros spalvos automobiliu „Toyota Prius“, valst. Nr. JJG737, neaiškiomis aplinkybėmis dingo.

Penkiasdešimtmetės moters mobiliojo ryšio telefonai buvo išjungti.

Gausios policijos pajėgos iš Vilniaus, Šiaulių, Panevėžio visą naktį dalyvavo paieškos veiksmuose. Į pagalbą pasitelkti ir Latvijos policijos pareigūnai (Jelgavos ir Bauskės). Į orą pakeltas Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis, kuris žvalgė teritoriją iš oro, dėl dingusios moters pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policijos pareigūnai prašė ir visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ir galinčius suteikti informaciją apie šią moterį ir minėtą automobilį buvo prašoma susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnais.

Tačiau ketvirtadienio rytą paieška buvo nutraukta paaiškėjus, kad moteris sveika ir gyva.

„Rugsėjo 21 d. ieškoma moteris Andžela Markevičienė su automobiliu „Toyota Prius“ sustabdyta Joniškio mieste. Ant moters sužalojimų nepastebėta“, - pranešė Vilniaus policija.

Vėliau policija patikslino, kad moters automobilis buvo sustabdytas ne Joniškio mieste, o rajone.

„9 val. 44 min., jos vairuojamą automobilį vienas iš paiešką atlikusių pareigūnų sustabdė Šiaulių apskrityje, Joniškio rajone. Šiuo metu turimais duomenimis, A. Markevičienė grįžo iš Latvijos, kur buvo išvykusi teikdama pavežimo paslaugas. 

Pirminės apžiūros duomenimis, ant moters sužalojimų ar smurto požymių nepastebėta ir jokių automobilio apgadinimo ženklų nenustatyta. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai tęsia ikiteisminį tyrimą, siekdami išsamiai išsiaiškinti visas su moters paieškos paskelbimu susijusias aplinkybes“, - paskelbė policija. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.