Pasivaikščioti išėjusi vilnietė dingo kaip į vandenį, dėl jos į orą pakeltas sraigtasparnis

Vilniaus pakraštyje gyvenanti moteris išėjo pasivaikščioti ir tarsi skradžiai žemę prasmego. Jos ieškantys pareigūnai į orą pakėlė sraigtasparnį, tačiau paieška kol kas bevaisė.

 Ieškant dingusios moters į orą buvo pakeltas pasieniečių sraigtasparnis.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
 Ieškant dingusios moters į orą buvo pakeltas pasieniečių sraigtasparnis.<br> J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 29, 2017, 11:20 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 12:51 PM

Kaip penktadienio rytą pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį dingusios be žinios Larisos Aukštikalnienės (gimusi 1950 m.) paieškai vykdyti Vilniaus miesto ribose, Neravų miške ties Gariūnais, pasitelktas Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie VRM sraigtasparnis.

Paiešką šioje teritorijoje ir jos prieigose rugsėjo 28 d. nuo ryto vykdė apie 20 Vilniaus apskrities VPK pareigūnų, panaudoti 3 kinologai su šunimis.

Paieškos metu moteris nesurasta.

Skurdi ir sausa Policijos departamento informacija moters dingimo aplinkybių neatskleidžia. Tačiau lrytas.lt pavyko išsiaiškinti, kad moteris dingo trečiadienį. Grigiškėse, Kovo 11-osios g., gyvenusi moteris tą dieną, kaip ir daugybę kartu iki tol, pavakare išėjo pasivaikščioti.

Vėliau jos sutuoktinis policijai sakė, kad moteris mėgo vaikščioti ir tai darydavo gana dažnai. Tačiau pasivaikščiojusi, ji visada grįždavo namo.

Kai moteris ilgokai negrįžo, vyras jai bandė skambinti mobiliuoju telefonu. Paaiškėjo, kad telefoną moteris yra palikusi namuose.

Ketvirtadienio rytą vyras kreipėsi į policiją. Maždaug 20 pareigūnų su trimis tarnybiniais šunimis apieškojo greta namų esantį miškelį, tačiau moters nepavyko rasti. Tuomet į orą buvo pakeltas sraigtasparnis.

Pareigūnai teigia, kad ieškota tose vietose, kuriose moteris mėgo vaikščioti. 

Dėl moters dingimo policija pradėjo tyrimą.

Larisa Aukštikalnienė yra apie 160 cm ūgio, apkūnaus kūno sudėjimo, vidutinio ilgio tamsių rudų plaukų. Moteris vilkėjo juodą megztinį su užtrauktuku per vidurį, mūvėjo tamsiai mėlynas džinsines kelnes, avėjo baltus medžiaginius sportinius batelius.

Asmenis, mačiusius ir galinčius suteikti informaciją apie šią moterį, policija prašo susisiekti su tyrėju Žydrūnu Rimkevičiumi tel. (8 5) 271 6731, mob. tel. 8 674 99436, el. paštu žydrunas.rimkevicius@policija.lt  arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.