Iš Panevėžio ligoninės trečio aukšto lango iškritęs ligonis neišgyveno

Iš Panevėžio respublikinės ligoninės Onkologijos-chemoterapijos skyriaus, esančio trečiajame aukšte, šiandien ankstyvą rytą iškrito garbaus amžiaus sulaukęs vyras. Jam buvo 80 metų. Iškritęs ligonis neišgyveno, rašo portalas „Jūsų Panevėžys“.

Pasak V. Riaubiškio, senolis buvo sunkus ligonis.<br> JP.lt nuotr.
Pasak V. Riaubiškio, senolis buvo sunkus ligonis.<br> JP.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda Mikučionytė/JP nuotr.

Nov 3, 2017, 1:47 PM, atnaujinta Nov 3, 2017, 1:59 PM

Ligoninės atstovas spaudai Vytautas Riaubiškis patvirtino įvykį ir naujienų portalui JP sakė, kad yra sudaryta komisija situacijai ištirti.

Pasak V. Riaubiškio, senolis buvo sunkus ligonis.

„80-metis vyras buvo gydomas Onkologijos-chemoterapijos skyriuje. Kadangi tai buvo sunkus ligonis, slaugytojos tikrindavo kas dvi valandas, kaip ligonis jaučiasi. Naktį, apie ketvirtą valandą, patikrinus ligonį, viskas buvo gerai. Tačiau slaugytojai užėjus pas ligonį 5.40 val., lovoje jo nebuvo. Palatos langas buvo atidarytas. Vyro kūnas be gyvybės ženklų buvo surastas po ligoninės langais. Nežinome, ar jis iššoko, ar per daug persisvėrė per langą ir iškrito“, – pasakojo apie skausmingą įvykį ligoninės atstovas spaudai.

V. Riaubiškis sakė, kad iš Pasvalio ligonis atvežtas spalio mėnesio pradžioje.

„Ligonis atvežtas su didžiuliais kaulų skausmais. Jam buvo taikyta chemoterapija. Senjoru labai rūpinosi artimieji, o pritaikius gydymo procesą vyrui pagerėjo ir šiandien, lapkričio 3 dieną, jį planavome išleisti į namus. Tačiau, tenka apgailestauti, ligonis gyvas namų nepasiekė. Apie įvykį informavome policijos pareigūnus. Be to, ligoninėje sudaryta komisija įvykio aplinkybėms tirti. Bus aiškinamasi, kaip senolis iškrito“, – išgyveno dėl nelaimingo įvykio ligoninės astovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.