Antradienio avarijose nukentėjo 22 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, antradienį, šalies keliuose įvyko 19 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeisti 22 žmonės. Dešimt eismo įvykių įvyko užvažiavus ant pėsčiųjų. Eismo įvykiuose sužeisti 3 nepilnamečiai. Du eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai, vieno tokio įvykio metu buvo sužeisti du žmonės.

 Antradienio avarijose nukentėjo 22 žmonės.<br> D.Umbraso asociatyvi nuotr.
 Antradienio avarijose nukentėjo 22 žmonės.<br> D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2017, 9:40 AM, atnaujinta Dec 20, 2017, 9:48 AM

Per parą policija užregistravo 49 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti. Pareigūnai nustatė 10 neblaivių vairuotojų, 5 vairuotojams gresia baudžiamoji atsakomybė dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai buvo nustatytas daugiau nei 1,5 promilės girtumas.

Antradienio vidurdienį, 12 val. 03 min., Šiauliuose, Lyros gatvėje, 35 metų vyras, vairuodamas automobilį „VW Touran“, išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės ir sukdamas į kairę, partrenkė 67 metų vyrą, kuris ėjo ne per pėsčiųjų perėją. Dėl kojos lūžimo pėsčiasis paguldytas į ligoninę.

Beveik tuo pačiu metu metu, 12 val. 01 min., Pakruojo mieste, Vytauto Didžiojo ir S. Dariaus ir S. Girėno gatvių sankryžoje, 30 metų vyras, vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, suko į dešinę degant žaliam šviesoforo signalui, nepraleido pėsčiųjų perėja ėjusio 75 metų pėsčiojo ir jį partrenkė. 

Dėl sužalojimų pėsčiasis gydomas ligoninės neurochirurgijos skyriuje.

Popiet, apie 15 val. 45 min., Plungės rajone, kelyje Mažeikiai – Plungė – Tauragė, 44 metų moters vairuojamas taksi automobilis „Opel Vectra“ buvo nesuvaldytas ir nuvažiavo nuo kelio ant kelio šlaito. 

Vairuotoja įvykio metu prarado sąmonę ir buvo pristatyta į ligoninę.

Apie 13 val. Vilniuje, Sėlių gatvės ir Narbuto gatvės reguliuojamoje sankryžoje, nenustatytas automobilis užvažiavo ant kojos reguliuojamą pėsčiųjų perėja ėjusiai 10 metų mergaitei ir iš eismo įvykio vietos pasišalino. 

Nepilnametė pėsčioji dėl kojų kaulų lūžių buvo pristatytas į ligoninę. 

Antradienio vakarą, 18 val. 01 min., Marijampolės savivaldybėje, Šventragio kaime, vyras, vairuodamas autombilį "VW Passat", partrenkė 38 metų pėsčiąjį, kuriss tamsoje ėjo keliu be šviečiančio žibinto, nevilkėdamas šviesą atspindinčios liemenės, nesegėdamas atšvaitų. 

Partrenktas pėsčiasis dėl daugybinių sužalojimų, komos būsenoje paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių.

Apie 21 val. 52 min. Kaune, Seniavos plente, nuo kelio į griovį nuvažiavo neblaivaus 38 metų vairuotojo nesuvaldytas automobilis „Audi A3“. 

Gelbėtojai iš automobilio ištraukė prispaustą vairuotoją ir kartu važiavusį 39 metų keleivį. Vairuotojui buvo nustatytas sunkus, 2,69 prom. girtumas.

Apie 21 val. 16 min. policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, Ūmėdžių gatvėje, neblaivus vyras ketina vairuoti automobilį. Policijos pareigūnams atvykus, išvažiuojant iš namo kiemo, buvo sustabdytas automobilis „Audi A6“, kurį vairavo sunkiai apgirtęs 39 metų vyras, jam buvo nustatytas 2,68 girtumas. 

Dėl šios vairuotojo veikos policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.