Trečiadienį eismo įvykiuose sužeista 10 žmonių, partrenkti 4 pėstieji

Trečiadienį Lietuvos keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 10 žmonių. Eismo įvykių, kuriuose būtų žuvę žmonės, neužregistruota. 

 Trečiadienį eismo įvykiuose sužeista 10 žmonių, partrenkti 4 pėstieji.<br> Lietuvos policijos nuotr.
 Trečiadienį eismo įvykiuose sužeista 10 žmonių, partrenkti 4 pėstieji.<br> Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2018, 9:56 AM, atnaujinta Feb 8, 2018, 9:58 AM

Įvykiuose sužeisti 2 vairuotojai, 4 keleiviai (tarp jų – 1 nepilnametė) ir 4 pėstieji. 3 žmonės buvo partrenkti pėsčiųjų perėjose: 2 įvykiai įvyko Kaune ir 1 Panevėžyje. 

Per parą policija užregistravo 37 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo. Du tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. 

Pareigūnai per parą išaiškino 9 neblaivius vairuotojus, 8 vairuotojams nustatytas didesnis, negu 1,5 promilės, girtumas.

Anksti ryte, apie 05 val. 23 min., Vilniuje, Vakariniame aplinkkelyje, važiuojant nuo Karoliniškių Gariūnų link, automobilis „BMW“, vairuojamas 21 metų merginos, slidžiame kelyje nesuvaldytas nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpus. 

Eismo įvykio metu nežymiai nukentėjo jauna vairuotoja ir kartu važiavęs 39 metų keleivis.

Ryte, apie 08 val. 30 min., Šilutės rajone, Ciparių kaime, automobiliu „Audi A4“ buvo partrenktas 63 metų vyras, kuris ėjo važiuojamąja kelio dalimi ir bandė pereiti kelią prieš pat atvažiuojantį automobilį. 

Sužeistasis gydomas ambulatoriškai.

Apie 09 val. 10 min. Kaune, V. Krėvės prospekte, automobiliu „VW Polo“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta 18-metė mergina, kuri dėl sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Po pusvalandžio, 09 val. 40 min., Kaune, Taikos prospekte, automobilis „BMW 320D“ šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje su Studentų gatve susidūrė su automobiliu „Peugeot 406“, sukančiu į kairę. 

Šio automobilio vairuotojas buvo nežymiai sužalotas.

Vidurdienį, apie 12 val., Kaune, Savanorių prospekte, ties susikirtimu su Mituvos gatve, į automobilį „Toyota Prius“, sustojusį užsidegus draudžiamam šviesoforo signalui, atsitrenkė iš galo važiavęs autobusas „SETRA“. 

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilyje „Toyota Prius“ važiavusi 2 metų mergytė, kuri buvo pristatyta į ligoninę.

Apie 13 val. 37 min. Panevėžyje, Marijonų gatvėje, 50 metų vyras, vairuodamas automobilį „UAZ“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje nepastebėjo ir partrenkė per perėją ėjusį 76 metų pėsčiąjį, kuris dėl patirtų sužalojimų gydomas ligoninėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.