Bronius Bradauskas apie incidentą kelyje: „Pasiteisinimų nėra“

Penktadienio pavakarę eismo įvykį sukėlė buvęs Seimo narys Bronius Bradauskas.

 Buvęs Seimo narys B.Bradauskas.<br> V.Balkūno nuotr.
 Buvęs Seimo narys B.Bradauskas.<br> V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2018, 4:27 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:29 PM

Lrytas.lt žiniomis, nelaimė įvyko apie 15 val. 30 min. Vilniuje, Gerosios vilties gatvėje esančioje žiedinėje sankryžoje.

Avariją matęs liudininkas redakcijai pranešė, kad buvusio Seimo nario vairuotas automobilis trenkėsi į kito automobilio galą.

Atsiliepęs į lrytas.lt žurnalistės skambutį Seimo narys B.Bradauskas buvo nusiteikęs labai džiugiai. „Skambinate dėl avarijos? Vos vos prisiliečiau, net žymės jokios nėra, tad nepildėme ir eismo įvykio deklaracijos. Nenukentėjo nei vienas iš automobilių“, – dėstė jis. 

B.Bradauskas stebėjosi, kad žinios apie tai, kas nutinka keliuose skinda labai greitai. „Žinoma, aš sustojau, išlipau ir nuėjau pasikalbėti su kitu vairuotoju. Jis net žmoną pasikvietė, jie abu įsitikino, kad automobilis nenukentėjo“, – kalbėjo pašnekovas ir pridūrė, kad streso šioje situacijoje taip pat nepatyrė. 

„Kai baksteli į kitą automobilį, tai jau pasiteisinimų nėra“, – kalbėjo politikas ir pridūrė, kad jį kiek nustebino kito vairuotojo manevras, mat šis netikėtai stabtelėjo apsidairyti, nors automobilių nebuvo. B.Bradauskas patikino, kad prie vairo, jokiais dėmesį galinčiais atitraukti dalykais neužsiima.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.