Ketvirtadienio avarijose nukentėjo 7 žmonės, tarp jų – pusantrų metų vaikas

Ketvirtadienį Lietuvos keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 7 žmonės. Eismo įvykių, kuriuose būtų žuvę žmonės, neužregistruota, pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba.

 Ketvirtadienio avarijose nukentėjo 7 žmonės, tarp jų – pusantrų metų vaikas.<br> Lietuvos policijos nuotr.
 Ketvirtadienio avarijose nukentėjo 7 žmonės, tarp jų – pusantrų metų vaikas.<br> Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-09 12:56, atnaujinta 2018-02-09 12:59

Įvykiuose sužeisti 2 vairuotojai, 3 keleiviai (tarp jų – 1 nepilnametis) ir 2 pėstieji (abu – pėsčiųjų perėjose). 

Per parą policija užregistravo 29 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nenukentėjo, 3 įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. P

areigūnai per parą išaiškino 19 neblaivių vairuotojų, 6 vairuotojams nustatytas didesnis, negu 1,5 promilės, girtumas.

Vidurnaktį, apie 00 val. 15 min., Kaune, Savanorių prospekte, 20-metis jaunuolis nepasirinko saugaus važiavimo greičio kelio ruože, kur leistinas 50 km/val greitis, nesuvaldė vairuojamo automobilio „Toyota Yaris“, kuris ties susikirtimu su Kovo 11-osios gatve, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. 

Dėl daugybinių sužalojimų vairuotojas buvo pristatytas į ligoninę.

Anksti ryte, apie 06 val. 40 min., Vilniuje, Žalgirio ir Kalvarijų gatvių sankryžoje, 49-ojo maršruto autobuso salone nukrito ir susižeidė 71 metų keleivė.

Dėl patirtos traumos moteris gydoma ligoninėje.

Ryte, 08 val. 56 min., Klaipėdoje, Sportininkų ir Malūnininkų gatvių sankryžoje, 39 metų vyras, vairuodamas automobilį „Hyunday“ su priekaba, sankryžoje sukdamas į dešinę, nepraleido ir partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią 46 metų pėsčiąją. 

Dėl sužalojimų moteris gydoma ambulatoriškai.

Apie 09 val. 10 min. Kaune, Birželio 23-osios gatvėje, 26 metų vyras nepasirinko saugaus važiavimo greičio kelio ruože, kur leistinas važiavimo greitis buvo 50 km/val., nesuvaldė vairuojamo automobilio „Renault Megane Scenic“, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. 

Įvykio metu buvo sužalotas automobilyje važiavęs pusantrų metų berniukas, dėl daugybinių sumušimų vaikas buvo pristatytas į ligoninę.

Vakare, apie 18 val. 35 min., Vilniuje, Apkasų ir Žygio gatvių sankryžoje, 30-metė automobilio BMW vairuotoja pėsčiųjų perėjoje sankryžoje nepraleido ir partrenkė 19-metę pėsčiąją, kuri dėl traumos buvo pristatyta į ligoninę.

Vėlai vakare, 22 val. 04 min., Raseinių rajone, magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, automobilį „Audi TT“ vairavęs 23 metų jaunuolis (turintis 1 metų vairavimo stažą) nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio ir magistralinio kelio ruože, kuriame leidžiamas 110 km/val greitį, atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Renault Megane Scenic“. 

Pastarojo automobilio vairuotojas dėl galvos traumos paguldytas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.