Antradienio avarijose žuvo 1 žmogus, dar 10 – patyrė sužalojimus

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, vasario 20 dieną, antradienį, Lietuvos keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 10 žmonių. Vieno eismo įvykio metu žuvo 64 metų pėsčioji. 

Antradienio avarijose žuvo 1 žmogus, dar 10 – patyrė sužalojimus.<br> Lietuvos policijos nuotr.
Antradienio avarijose žuvo 1 žmogus, dar 10 – patyrė sužalojimus.<br> Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-21 09:26, atnaujinta 2018-02-21 09:36

Trys pėstieji eismo įvykiuose buvo sužeisti, du iš jų buvo partrenkti pėsčiųjų perėjose Vilniuje ir Kaune. Dėl vairuotojų neatidumo sukant į kairę įvyko du eismo įvykiai, dar du eismo įvykiai įvyko nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir atstumo, ir atsitrenkus į priekyje važiuojantį automobilį.

Per parą įvyko 53 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti.

Pareigūnai išaiškino 15 neblaivų vairuotojų, 2 iš jų neturėjo teisės vairuoti. Pradėti 7 ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo, kai nustatytas vairuotojų girtumas viršijo 1,5 promilės.

Popietę, 14 val. 43 min., Vilniuje, Gedimino prospekte, 55 metų vyras, vairuodamas automobilį „Opel Omega“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė dvi per perėją ėjusias pėsčiąsias. Dėl rankos ir kojos lūžių viena 19-metė pėsčioji paguldyta į ligoninę, jos bendraamžė po medikų apžiūros išleista namo.

Dienos metu, 15 val. 39 min., Tauragės rajone, kelyje Tauragė–Pašventys, Sakalinės kaime, automobilį „Opel Movano“ vairavęs 41 metų vyras, neatsižvelgė į kelio dangos būklę ir važiavimo sąlygas, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir sankryžoje atsitrenkė į priekyje važiavusį ir į kairę sukantį Lietuvos kariuomenės dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnybos automobilį „Chevrolet K3500“, kuriame važiavo šeši keleiviai, trys iš jų – 19, 20 ir 26 metų vaikinai buvo nežymiai sužeisti ir gydomi ambulatoriškai.

Vakare, apie 19 val. 35 min., Šiaulių rajone, magistraliniame kelyje Šiaulių aplinkkelyje, ties Vinkšnėnų kaimu, automobilis „Audi A6“, vairuojamas 43 metų vyro, neapšviestame kelio ruože partrenkė ir mirtinai sužalojo kelio važiuojamąja dalimi ėjusią 64 metų pėsčiąją, kuri buvo be šviesą atspindinčios liemenės, rūbų su šviesą atspindinčiais elementais ar atšvaito. Žuvusioji tamsoje buvo nematoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.