Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 6 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, vasario 21 dieną, trečiadienį, Lietuvos keliuose įvyko 6 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 6 žmonės. Partrenkti 3 pėstieji, vienas – pėsčiųjų perėjoje. Kiti 3 susidūrimai įvyko sankryžose. 

 Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 6 žmonės.<br> Lietuvos policijos nuotr.
 Trečiadienio eismo įvykiuose nukentėjo 6 žmonės.<br> Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2018, 9:35 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 9:37 AM

Per parą įvyko 50 techninių eismo įvykių, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, du įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. 

Pareigūnai išaiškino 13 neblaivų vairuotojų, 2 iš jų neturėjo teisės vairuoti. Pradėti 6 ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo, kai nustatytas vairuotojų girtumas viršijo 1,5 promilės.

Ryte, 11 val. 04 min., Utenos rajone, Zastrono kaime, magistraliniame kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, 37 metų moteris, vairuodama automobilį „Audi A6“, sukdama į kairę, susidūrė su lenkiančiu sunkvežimių „DAF FT95“, kurį vairavo 63 metų vyras.

Po susidūrimo nevaldomas sunkvežimis nuvažiavo nuo kelio į laukus. Įvykio metu buvo sužeista ir dėl sužalojimų į ligoninę paguldyta automobilio „AudiA6“ vairuotoja. Laimei, du kartu važiavę vaikai, 9 metų ir pusantrų metų mergaitės, nenukentėjo.

Prieš pat vidurdienį, 11 val. 27 min., Vilniaus rajone, Mickūnų seniūnijoje, Lytos kaime, 26 metų mergina, vairuodama automobilį „Nissan Almera“, išvažiuodama iš kiemo ir sukdama kairėn į Lytos gatvę nepraleido ir susidūrė su pagrindine gatve važiavusiu automobiliu „Audi A6“. 

Automobilio „Audi A6“ vairuotojas bandė stabdyti, tačiau dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio ir slidžios kelio dangos automobilis tapo nevaldomas. Susidūrimo metu buvo sužalota automobilyje „Nissan Almera“ važiavusi 49 m. keleivė.

Vakare, 19 val. 04 min., Tauragės rajone, magistraliniame kelyje Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas, krovininį automobilį „Iveco“ vairavęs 41 metų vairuotojas, neapšviestame kelio ruože kliudė ant kelio važiuojamosios dalies stovėjusį 36 metų pėsčiąjį, kuris nedėvėjo rūbų su šviesą atspindinčiais elementais, nesegėjo atšvaito ir tamsoje buvo nematomas. Dėl patirtų sužalojimų pėsčiasis paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių.

20 val. 27 min. Kaune, Jonavos gatvėje, automobiliu „Opel Astra“, kurį vairavo 65 metų vyras, buvo partrenktas apšviestame kelio ruože, kuriame leistinas 70 km/val. greitis, per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjęs 55 metų pėsčiasis. Dėl patirtų sužalojimų sužeistasis paguldytas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.