Dingusio kauniečio paieška nutraukta, jis rastas negyvas

Vasario 26 d. apie 18.25 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė pranešimo, kad iš namų, esančių Kaune, V. Krėvės pr., dienos metu išėjęs U.K. (gim. 1991 m.) atsiuntė artimiesiems žemėlapio nuotrauką ir žinutę, jog jį bus galima rasti ten. Kauno apskrities policijos pareigūnai nedelsdami pradėjo dingusiojo paiešką. Apie 22.30 val. prie paieškos prisidėjo ir VSAT sraigtasparnis.

G.Šiupario nuotr.
G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2018, 11:16 AM, atnaujinta Feb 27, 2018, 2:24 PM

Vykdant dingusiojo paiešką apie 0.20 val. buvo gautas moters pranešimas, jog galimai padauginęs alkoholio vyras, gimęs 1983 m., paklydo ir negrįžta namo. Pareigūnams susiskambinus su pasiklydusiu vyru, jis pasakė, kad mato skraidantį sraigtasparnį.

Netrukus, vos po 5 minučių, Panemunėje esančiame miške rastas vyras (gim. 1983 m.), jį Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnai saugiai parvežė namo. Tą pačią dieną apie 1 val. 40 min. gautas moters pranešimas, kad parvežtas vyras smurtauja. Pareigūnai neblaivų (nustatytas 0,55 prom. girtumas) vyrą sulaikė ir pristatė į areštinę.

Dingusiojo U. K. paieška intensyviai vykdoma nuo pat tyrimo pradžios, pasitelkus gausias policijos ekipažų pajėgas apieškotos ir tikrintos visos galimos vyro buvimo vietos, šukuotas Panemunės pušynas.

Vyro požymiai: apie 186 ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, mėlynos akys, garbanoti, šonuose skusti plaukai. Vilkėjo juodą striukę su gobtuvu, mėlynas kelnes, avėjo rudus batus.

Antradienį po pietų policijos pareigūnai pranešė, kad vyro (gim. 1991 m.) kūnas rastas Panemunės šile. Pirminiais duomenimis, smurto žymių nėra. Dėl šio įvykio pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.