Policija prašo pagalbos: apsipirkti išėjęs tauragiškis negrįžta beveik 4 mėnesius

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai tęsia ikiteisminį tyrimą dėl dingusio be žinios Jono Jankausko (gim. 1962 m.), gyvenančio Tauragės rajone, Skaudvilės seniūnijoje, Gedgaudiškės kaime, ir atliekant paiešką pakartotinai prašo visuomenės pagalbos.

 Ieškomas Jonas Jankauskas.<br> Tauragės apskrities VPK nuotr.
 Ieškomas Jonas Jankauskas.<br> Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2018, 10:21 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:29 AM

Tyrimo metu nustatyta, kad praėjusių metų lapktričio 24 dieną vyras išėjo iš savo namų į Kryžkalnio autobusų stotyje esančią parduotuvę. Iš parduotuvės išėjo 15 val. 29 min. ir nuėjęs namų kryptimi dingo be žinios. 

Jono Jankausko požymiai: apie 180 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, trumpų žilų plaukų, dešinėje kaklo pusėje yra randas, būdavo su ūsais. Minėtą dieną ant galvos buvo užsidėjęs pilkos spalvos kepurę su snapeliu, vilkėjo mėlynos spalvos striukę ir juodos spalvos kelnes, avėjo guminius batus.

Gyventojus, žinančius apie dingusio vyro buvimo vietą ar galinčius suteikti kitos informacijos, policijos pareigūnai prašomo šią informaciją pranešti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Dariui Petkui telefonu (8 700) 65074, el. paštu darius.petkus@policija.lt, policijos budėtojų telefonu (8 446) 20 270 ar bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.